Professioneel woningonderhoud

Vaste prijs, geen verrassingen achteraf
✓ Ook bereikbaar buiten kantoortijden
 Ook voor spoedgevallen
✓ Geen voorrijkosten
Wij gebruiken duurzame materialen

Waar andere storingsdiensten stoppen, gaan wij verder. Neem nu contact op om een afspraak in te plannen.

Nu contact opnemen

 

Heeft u een spoedgeval?

Bel 085 060 66 63

 

Storingsdiensten

BKW Onderhoud is uw professionele partner voor bouwkundige calamiteiten, water- en elektrastoringen.

Waar andere storingsdiensten stoppen, gaan wij verder. Ook buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen. Wij werken voor aannemers, installateurs, VvE’s en eigenaren of beheerders van vastgoed binnen de randstad en omstreken.

Mutatieonderhoud

Behoud de waarde van uw vastgoed en bespaar onnodige kosten door tijdig te onderhouden.

In de regel wordt mutatieonderhoud ingezet om onderhoudsachterstanden weg te werken. Maar het moment biedt een goede gelegenheid om ook de waarde en de beleving van het vastgoed een positieve impuls te geven.

Samen met de opdrachtgever beoordelen wij het pand op de staat van het onderhoud. Ook verkennen we gezamenlijk de mogelijkheden voor verbetering en verduurzaming, om het pand opnieuw marktconform te kunnen verhuren.

Wij werken o.a. samen met

Woning verbetering

Wij bieden een passende oplossing voor uw project, zodat u betaalbaar en kwalitatief kan wonen.

Meestal met behulp van een architect zetten we een geplande verbouwing of renovatie op papier. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunnen de aannemers bepalen wat er exact moet gebeuren. Door efficiënt te werken bespaart u een hoop tijd en geld.

Verbouwing en renovatie

BKW biedt u maatwerk voor zowel verbouwingen als renovatieprojecten. De juiste vakmannen staan voor u klaar staan.

Een verbouwing is een bouwkundige wijziging aan een bestaand gebouw. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling. Zo is een bijkeuken aan een huis bouwen een verbouwing, maar ook het plaatsen van een nieuwe badkamer.

Een renovatie is een herstelling of verbetering van de huidige staat van een pand. Hiervoor hebben wij een specialist in dienst die de huidige staat weet te waarborgen.

Nu contact opnemen

Interesse in onderhoud, renovatie of verbouwing? We staan voor u klaar! Druk op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Ga naar het contactformulier