Zakelijk onderhoud en isolatie

Professionele vakmensen met representatief voorkomen
Spoedservice mogelijk, wij zijn 24 uur per dag bereikbaar
✓ Korte doorlooptijden
We denken mee over subsidiemogelijkheden
Voor kleine en grote opdrachten

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vraag een gesprek aan via onderstaande knop of bel direct onze adviseur voor de zakelijke markt.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Deze organisaties helpen we

Dit overzicht is om een idee te geven waar wij werken, uiteraard stopt onze dienstverlening niet bij dit type organisaties! We horen graag uw casus en zorgen voor een passende oplossing.

VvE's

Woningcorporaties

Gemeentes

Aannemers

Installatiebedrijven

 

Met o.a. deze organisaties werken we samen

Woningen en zakelijke panden isoleren

BKW Isolatie isoleert jaarlijks duizenden woningen door heel Nederland. Wij zijn dan ook de ideale samenwerkingspartner voor grootschalige projecten. Van het isoleren van een appartementencomplex tot het isoleren van alle woningen in een wijk.

Onze vakmensen hebben een professioneel voorkomen. Ze beheersen de Nederlandse taal en zien er verzorgd uit. Uw huurders of inwoners kunnen bij onze mensen terecht met al hun vragen.

Heeft u een samenwerkingspartner nodig voor een groot isolatieproject? Onze adviseurs komen graag langs om naar uw casus te luisteren en te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. Vraag daarom nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via onderstaande knop.

Kennismakingsgesprek aanvragen

 

Direct een adviseur aan de lijn krijgen?

Bas de Mooij
Adviseur zakelijke markt
0613499708

 

 

Grootschalig onderhoud

BKW Groep is uw professionele partner voor bouwkundige calamiteiten, water- en elektra storingen. Wij staan altijd voor u klaar. Ook buiten kantoortijden, op feestdagen en in de weekenden.

Schakel ons in voor grootschalige onderhoudswerkzaamheden. Van het wegwerken van achterstallig onderhoud tussen bewoners in (mutatieonderhoud) tot het verbouwen of renoveren van verouderde woningen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze adviseurs.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Dit kunnen we onder andere voor u doen

Mutatieonderhoud

Mutatieonderhoud helpt bij onderhoudsachterstanden en geeft vastgoed een positieve impuls. Samen beoordelen we de onderhoudsstaat en verkennen we mogelijkheden voor verbetering en verduurzaming, zodat u de woning voor een marktconform bedrag kan verhuren.

Storingsdienst

Waar andere storingsdiensten stoppen, gaan wij verder. Ook buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen. Wij werken onder andere voor aannemers, installateurs, woningcorporaties, gemeentes, VvE’s en eigenaren/beheerders van vastgoed.

Verbouwing/renovatie

Heeft u een of meerdere verouderde woningen? We helpen u graag bij het verbouwen of renoveren van deze woningen, zodat ze weer voldoen aan moderne maatstaven. Van plan tot uitvoering.

 

Heeft u een andere uitdaging?

We helpen u hier graag bij! Geen vraag of opdracht is voor ons te gek. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaande knop.

Kennismakingsgesprek aanvragen