Slotenservice

Vaste prijs, geen verrassingen achteraf
✓ Binnen 20 tot 30 minuten op locatie
 Ook voor spoedgevallen
✓ Twee jaar garantie op alle producten en diensten
Wij geven ook advies voor inbraakpreventie

Wij hebben een gespecialiseerde afdeling met ijzersterke monteurs die elk slot of sleutel probleem voor u oplost.

Nu contact opnemen

 

Noodgeval of vrijblijvend advies?

Onze experts lossen al uw slot- en sleutel problemen op, tegen een vaste en vriendelijke prijs. Daarnaast geven wij vrijblijvend advies op het gebied van inbraakpreventie en energiebesparing.

Wilt u uitgebreid advies op maat of een inspectie volgens richtlijnen van Politie Keurmerk Veilig Wonen? Plan uw afspraak in of kom even langs op ons hoofdkantoor voor een lekkere kop koffie.

Sloten schadevrij openen

Is uw deur niet op slot gedraaid, maar alleen dicht? Dan openen wij uw deur zonder schade toe te brengen aan uw deur. Zit de deur wel op slot, dan moeten we vaak de cilinder uitboren. In dit geval plaatst de slotenmaker direct een nieuw slot, zodat u uw deur weer kunt afsluiten.

Noodafsluiting en herstel van inbraakschade

Soms is het niet mogelijk om uw sloten direct te vervangen. Wij plaatsen dan tijdelijk een noodafsluiting ter veiligheid. De volgende dag plaatsen wij nieuwe sloten binnen 20 - 60 minuten.

Sloten vervangen

Heeft u een oud of beschadigd slot dat vervangen moet worden? Wij plaatsen binnen 60 minuten een nieuw slot met een SKG-keurmerk.

U heeft de keuze uit standaardsloten en speciale inbraakwerende sloten. Wilt u inbraak methodes zoals cilindertrekken, flipperen en forceren tegen gaan? Kies dan voor een meerpuntssluiting met SKG® keurmerk.

Goed verzekerd tegen inbraakschade?

Wij adviseren u graag over de juiste dekking en de vereisten.

Certificering en keurmerk

BKW Groep biedt ook de mogelijkheid om de bijbehorende certificaten uit te reiken. Vraag naar de voorwaarden. Wilt u voor uw eigen woning of pand het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Ook als u vragen heeft of twijfels over andere slotenmakers binnen ons dekkingsgebied kunnen wij u vrijblijvend adviseren.

Politiekeurmerk Veilig Wonen®

Op basis van de richtlijnen van PKVW verrichten wij inspecties, adviseren wij opdrachtgevers op het gebied van beveiliging en voeren wij werkzaamheden uit met goedgekeurde materialen (SKG®).

Nu contact opnemen

Wilt u uw woning beter beveiligen tegen inbraken? Wij helpen u graag. Klik op onderstaande knop om naar het contactformulier te gaan.

Ga naar het contactformulier