Spouwmuurisolatie voor VvE's

Bespaar tot 30% op de energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie is dé isolatiespecialist van Nederland. Jaarlijks helpen wij duizenden huishoudens aan een beter geïsoleerde woning.

We werken voor consumenten, maar ook voor grotere partijen. Denk dan aan gemeentes, bedrijven en VvE's. Zo zijn we bijvoorbeeld onderdeel van het project 'Heel Duinoord isoleert', waar we samen met andere isolatiebedrijven de wijk Duinoord in Den Haag gaan isoleren. Geen klus is voor ons te groot!

Onze vakmensen werken snel en vakkundig. Ze zijn representatief en de Nederlandse taal vaardig. Mede door onze medewerkers hebben we al honderden positieve reviews ontvangen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Waarom isoleren?

Woningisolatie biedt verschillende voordelen voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's), waarvan de belangrijkste energiebesparing, verhoogd wooncomfort en waardevermeerdering van het pand zijn.

Energiebesparing is een van de belangrijkste voordelen van woningisolatie. Door het isoleren van daken, muren, vloeren en ramen wordt het warmteverlies in de woningen verminderd, waardoor er minder energie nodig is voor het verwarmen en koelen van de woning. Dit leidt tot lagere energiekosten voor de bewoners en een vermindering van de CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijkere leefomgeving. Bovendien kunnen VvE's profiteren van subsidies en financiële regelingen die de overheid beschikbaar stelt voor energiebesparende maatregelen.

Naast energiebesparing zorgt woningisolatie voor een verhoogd wooncomfort. Een goed geïsoleerde woning houdt warmte beter vast in de winter en blijft koeler in de zomer, wat zorgt voor een aangenamere en stabielere binnentemperatuur. Bovendien draagt isolatie bij aan geluidsdemping, waardoor geluidsoverlast van buitenaf en tussen de woningen onderling wordt verminderd. Deze factoren leiden tot tevredener bewoners en een betere leefbaarheid van het appartementencomplex.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, tot 30% lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost isoleren?

Isoleren met subsidie

De kosten van woningisolatie zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. Een woning isoleren kan al vanaf 1200 euro.

Voor grotere projecten hebben we staffelkortingen. Neem daarom contact op met onze adviseur zakelijke markt Bas de Mooij om de mogelijkheden te bespreken.

Bas de Mooij
Adviseur zakelijke markt
0613499708

 

 

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist (waar van toepassing) de staat van de daken, vlieringen, spouwmuren en/of kruipruimtes. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

BKW Isolatie staat voor vakmanschap. Meer dan 200 bedrijven en duizenden consumenten gingen u al voor.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.


Professioneel woningen laten isoleren?

Isolatie bevordert het comfort van woningen en bespaart energiekosten. Tot wel 30% op jaarbasis. Vaak verdienen bewoners de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nog maar amper naar buiten ontsnappen, waardoor de verwarmingskosten worden verlaagd en het binnenklimaat comfortabeler wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende materialen zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.


Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*