BKW Groep werkt samen met HORNBACH

Uw woning isoleren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als HORNBACH klant profiteert u van 10% korting op uw offerte.

Vraag nu een offerte aan


Professioneel je woning laten isoleren

BKW Isolatie staat voor een duurzame toekomst van Nederland. Onze vakmensen zorgen er dagelijks voor dat mensen besparen op hun energierekening en een fijnere binnentemperatuur hebben. Dat doen we door huizen te isoleren. Hiermee besparen mensen tot wel 50% op de gasrekening! Bovendien houdt het ’s winters de warmte binnen en ’s zomers juist de warmte buiten. De warmte blijft langer in huis hangen, waardoor mensen minder hoeven te stoken en het minder vaak koud is in huis. Het isoleren van de bodem van de kruipruimte, vloer, spouwmuren, vliering of het dak is een slimme investering die vaak al binnen vijf jaar terugverdient is.

Wilt u ook besparen op de energierekening en daarnaast bijdragen aan een duurzamere toekomst? Een adviseur komt graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Als Hornbach klant profiteert u van 10% korting op uw offerte.

Plan een adviesgesprek in


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

De warmte blijft binnen en de kou buiten

Duurzamer door minder stoken

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde


Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Isolatiedekens

Isolatiedekens zijn flexibele panelen gemaakt van isolatiemateriaal zoals glaswol, steenwol, cellulose of kunststofvezels. Ze worden gebruikt om de thermische isolatie van gebouwen te verbeteren door warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

De dekens kunnen worden gebruikt in wanden, vloeren en daken van zowel nieuwbouw als bestaande gebouwen. Isolatiedekens kunnen een aanzienlijke impact hebben op het energieverbruik van een gebouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en dichtheden, afhankelijk van de specifieke isolatiebehoeften van het gebouw.


Waarom isoleren?

Eén van de voordelen van woningisolatie is dat de binnentemperatuur aangenamer gaat worden. Isolatiemateriaal reflecteert namelijk warmte. In de winter blijft de warmte daarom binnen en in de zomer blijft de warmte juist buiten. De warmte blijft 's winters langer hangen, waardoor u minder hoeft te stoken en de binnentemperatuur constanter blijft.

Door uw woning te isoleren stijgt het energielabel, waardoor uw woningwaarde ook stijgt. Bovendien verkoopt u de woning sneller, omdat woningkopers tegenwoordig de voorkeur geven aan betere energielabels.

Woont u naast een drukke weg of andere rumoerige situatie? Het isoleren van uw woning zorgt ook dat geluiden minder goed hoorbaar zijn. Geluiden komen minder uw woning binnen, maar ook geluiden van binnenuit zijn buiten minder goed hoorbaar.


Plan een adviesgesprek in

Vul onderstaande gegevens in, zodat we contact kunnen opnemen.