Spouwmuur laten isoleren

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten
 Nu tijdelijk met gunstige subsidies

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie is dé isolatiespecialist van Nederland. Jaarlijks helpen wij duizenden huishoudens aan een beter geïsoleerde woning.

Door uw spouwmuur te laten isoleren hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten, omdat de warmte beter binnenblijft. Zeker in oudere woningen (tot 1980) is het de moeite waard om te isoleren.

De bouweisen van die tijd waren niet zo streng als de huidige eisen. Daardoor is er toen weinig tot niet geïsoleerd. Het gevolg? Veel warmte verlaat uw woning, waardoor u flink moet stoken om de woning op temperatuur te houden.

Door uw spouwmuur te isoleren bespaart u flink op de energierekening én bent u direct milieuvriendelijker bezig.

Wilt u ook een goed geïsoleerde muur hebben? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Een adviseur komt vrijblijvend voor u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Waarom isoleren?

Eén van de voordelen van spouwmuurisolatie is dat de binnentemperatuur aangenamer gaat worden. Isolatiemateriaal reflecteert namelijk warmte. In de winter blijft de warmte daarom binnen en in de zomer blijft de warmte juist buiten. De warmte blijft 's winters langer hangen, waardoor u minder hoeft te stoken en de binnentemperatuur constanter blijft.

Door uw spouwmuren te isoleren stijgt het energielabel, waardoor uw woningwaarde ook stijgt. Bovendien verkoopt u de woning sneller, omdat woningkopers tegenwoordig de voorkeur geven aan betere energielabels.

Woont u naast een drukke weg of andere rumoerige situatie? Het isoleren van uw muur zorgt ook dat geluiden minder goed hoorbaar zijn. Geluiden komen minder uw woning binnen, maar ook geluiden van binnenuit zijn buiten minder goed hoorbaar.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, tot 30% lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen


Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren?
 

Isoleren met subsidie

De kosten van uw muur laten isoleren zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. We isoleren al vanaf 1200 euro. Gelukkig kunt u subsidie krijgen van de overheid. In een gratis adviesgesprek leggen we graag de mogelijkheden uit.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning. De kosten voor het isoleren van uw spouwmuur kunnen dus aanzienlijk lager zijn dan u in eerste instantie dacht!

Om een goede offerte op te stellen is het belangrijk dat we eerst uw woning bekijken. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Zij vertellen graag hoeveel u bespaart met isolatie en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Neem nu contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.
 

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de staat van uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage. Blijkt uit deze meting dat isoleren te weinig rendement heeft? Dan adviseren we u om NIET te kiezen voor isolatie. We komen voor goed advies, niet voor een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Uw spouwmuren laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.


Professioneel uw spouwmuren laten isoleren?

Isolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten. Tot wel 30% op jaarbasis. Vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nog maar amper naar buiten ontsnappen, waardoor de verwarmingskosten worden verlaagd en het binnenklimaat comfortabeler wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende materialen zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij voor het isoleren van uw spouwmuren:

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Spouwmuurisolatie met glaswol? Dat is een uitstekende keuze! BKW Isolatie gebruikt hiervoor Ursa glaswol.

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor uw woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*