Bodem laten isoleren

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

Uw huis comfortabeler maken en tegelijkertijd milieubewust handelen? Dat is precies wat bodemisolatie van BKW Groep u biedt. Ongeacht de leeftijd van uw woning, bieden wij een effectieve manier om uw leefomgeving te verbeteren.

Door de bodem van uw woning isoleren door middel van kruipruimte isolatie, vermindert u warmteverlies, wat resulteert in lagere stookkosten. Bovendien zorgt dit voor een gezonder binnenklimaat door vocht en schimmelproblemen aan te pakken.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan met onze experts. Zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u te helpen bij het realiseren van een duurzamere en comfortabelere woonomgeving.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


BKW Isolatiedekens of EPS HR ++ Parels

BKW Groep biedt twee uitstekende opties voor kruipruimte-isolatie, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Met BKW isolatiedekens behoort warmteverlies tot het verleden. Deze isolatiedekens zorgen voor een aangenaam wooncomfort en besparen op uw energiekosten. Het plaatsen ervan is eenvoudig en binnen korte tijd is uw kruipruimte optimaal geïsoleerd.

Voor een snelle isolatie van uw kruipruimte bieden wij ook EPS HR ++ Isoparels aan. Dit isolatiemateriaal zorgt voor een thermische barrière, waardoor kou vanuit de bodem minder gemakkelijk uw woning kan binnendringen.

De isolatieparels worden als een warme deken aangebracht en vormen een isolatielaag van 15, 25 of 35 centimeter dik, afhankelijk van uw behoeften. Met hun kleine diameter van slechts 3,5 mm zijn de EPS HR ++ Parels ideaal voor moeilijk bereikbare kruipruimtes.

Kies de isolatiemethode die het beste bij u past en profiteer van een comfortabeler huis en lagere energiekosten met BKW Groep.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Vermindert vochtproblemen

 Betere vochthuishouding

 Vermindert schimmelproblemen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een bodem laten isoleren?
 

Isoleren met subsidie

De kosten van het isoleren van uw kruipruimte zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. We isoleren al vanaf 1200 euro. Gelukkig kunt u subsidie krijgen van de overheid. In een gratis adviesgesprek leggen we graag de mogelijkheden uit.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u een koopwoning heeft die u zelf bewoont. De kosten voor het isoleren van uw kruipruimte kunnen dus aanzienlijk lager zijn dan u in eerste instantie dacht!

Om een goede offerte op te stellen is het belangrijk dat we eerst uw woning bekijken. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Zij vertellen graag hoeveel u bespaart met isolatie en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Neem nu contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.
 

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de staat van uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage. Blijkt uit deze meting dat isoleren te weinig rendement heeft? Dan adviseren we u om NIET te kiezen voor isolatie. We komen voor goed advies, niet voor een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Uw kruipruimte laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.


Professioneel uw kruipruimte laten isoleren?

Isolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten. Tot wel 30% op jaarbasis. Vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nog maar amper naar buiten ontsnappen, waardoor de verwarmingskosten worden verlaagd en het binnenklimaat comfortabeler wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende materialen zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.


Deze materialen gebruiken wij:

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

BKW isolatiedekens

Met BKW isolatiedekens zijn warmteverlies en vocht verledentijd. U geniet van een aangenaam wooncomfort en bespaart bovendien op uw energiekosten.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*