Dak laten isoleren aan de binnenzijde

 Bespaar tot 30% op de energierekening. De investering heeft u vaak binnen 3 tot 5 jaar alweer terugverdiend.
 Verhoogd wooncomfort
 We adviseren u over de mogelijke subsidies
 Altijd netjes afgewerkt door onze professionals

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Dit kunnen we voor u betekenen

Is uw dak niet of niet voldoende geïsoleerd? Dan is de kans groot dat u veel kosten kunt besparen op uw energierekening. Warme lucht stijgt namelijk op en als uw dak niet goed geïsoleerd is, zal de warmte die u stookt via die weg uw huis verlaten.

Uw huis wordt met moeite warm en u ziet de euro’s wegtikken op uw energierekening. Heeft u nog geen dakisolatie? Dan is uw dak laten isoleren aan de binnenzijde de beste manier om direct energieverspilling tegen te gaan. 

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom uw dak isoleren aan de binnenzijde?

Warmte in huis stijgt op en ontsnapt via het dak. Wanneer uw dak niet of niet voldoende is geïsoleerd, is er grote kans op warmteverspilling. Door uw dak te laten isoleren aan de binnenzijde voorkomt u dat de warmte via het dak kan ontsnappen. Geen warmteverlies meer in de nok van uw huis betekent een stevige besparing op uw energiekosten. 

Voor het isoleren van de binnenzijde van een dak is het van belang het juiste materiaal te kiezen. Deze keuze hangt af van vele factoren zoals het materiaal van het dak, of het een plat of schuin dak is, de aanwezigheid en dakbalken.

Onze dakisolatie professionals houden rekening met alle factoren om u van de beste dakisolatie te kunnen voorzien. We voorzien u graag van advies op maat. Plan een vrijblijvende afspraak met ons.

De voordelen op een rij

✓ Verminderd gasverbruik, wat resulteert in een lagere energierekening

✓ Snellere opwarming van de woning

✓ Creëert een aangenamere binnentemperatuur

✓ Vermindert geluidsoverlast

 Houdt de warmte buiten tijdens de zomer en binnen tijdens de winter

✓ Verbeterd energielabel, wat leidt tot een hogere woningwaarde.

 

 

 

 

Wat kost het om uw dak te laten isoleren aan de binnenzijde?

 

Isoleren met subsidie

De prijs voor het isoleren van uw dak hangt onder andere af van uw specifieke behoeften en de grootte van uw woning. We beginnen al met isoleren vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat er overheidssteun beschikbaar is. We lichten de opties graag toe in een kosteloos adviesgesprek.

 

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u de eigenaar en bewoner bent van een reeds bestaand pand. De uitgaven voor de dakisolatie kunnen daardoor aanzienlijk minder zijn dan u aanvankelijk had voorzien.

Om een passende offerte te kunnen samenstellen, is het van belang dat we uw huis eerst inspecteren. Onze adviseur bezoekt u graag voor een kosteloos adviesgesprek. We informeren u over de besparingen die u kunt realiseren door isolatie en welke subsidies er beschikbaar zijn. Neem nu contact met ons op om een gratis en vrijblijvend gesprek in te plannen.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Tijdens het adviesgesprek komt er een isolatie specialist van BKW de conditie van uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte onderzoeken. De specialist maakt gebruik van speciale meetapparatuur om dit te doen. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld controleren of er roest aanwezig is in de spouwankers of dat er mogelijk sprake is van luchtlekkage.

Indien uit deze meting blijkt dat isolatie niet voldoende rendement oplevert, zullen we u adviseren om GEEN isolatie te kiezen. Ons doel is om u goed advies te geven, niet om een verkooppraatje te houden.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Het isoleren van uw dak kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Onze vakmensen zorgen er dagelijks voor dat mensen blij worden door hun huis vakkundig te isoleren.

Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem een kijkje bij de onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is gecertificeerd door Insula, waardoor wij kunnen putten uit een breed scala aan isolatiematerialen die door Insula zijn goedgekeurd. Hierdoor kunnen wij eerlijk en gunstig advies geven. Wij zijn volledig onafhankelijk van specifieke merken.

Insula fungeert als een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die bij Insula zijn aangesloten, staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat zij voldoen aan strikte richtlijnen.

Professioneel uw woning laten isoleren?

Het isoleren van uw woning biedt niet alleen meer comfort, maar leidt ook tot aanzienlijke energiebesparingen. U kunt tot wel 30% op jaarbasis besparen op energiekosten. Vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat houdt isolatie precies in?

Isolatie is het proces waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren wordt de warmte nauwelijks nog naar buiten geleid, waardoor de stookkosten worden verlaagd en het binnenklimaat aangenamer wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met behulp van diverse materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor uw woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*