Dakisolatie Den Haag

✓ Zeer efficiënte manier om energiekosten te besparen
✓ Duurzaam uw wooncomfort verhogen
✓ Krijg subsidie op de werkzaamheden
✓ Isolatie geplaatst door dé isolatiespecialist van regio Den Haag
✓ Nooit meer warmte stoken voor de vogeltjes

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Dit kunnen we voor u betekenen

Woont u in Den Haag en wilt u kosten besparen op de energierekening? Dakisolatie is de manier om op de energiekosten te besparen en tegelijkertijd uw woningwaarde te verhogen.

Het is natuurlijk zonde om warmte te stoken voor nop terwijl u energie kunt besparen met goede dakisolatie. Warme lucht stijgt op, dus het warmteverlies via het dak is een grote oorzaak van hoge energiekosten.

Met een goed geïsoleerd dak bespaart u daarom direct op de energiekosten en heeft u meer grip op de warmte in huis. Eindelijk weer de verwarming aan zonder te stoken voor de vogeltjes.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom uw huis isoleren?

Een van de voordelen van dakisolatie is dat het zorgt voor een meer comfortabele binnentemperatuur. Dit komt doordat isolatiemateriaal warmte terugkaatst. In de winterperiode houdt het de warmte vast in huis en in de zomer houdt het de hitte buiten. De warmte blijft 's winters langer behouden, waardoor er minder gestookt hoeft te worden en de temperatuur binnenshuis gelijkmatiger blijft.

Wanneer u uw dak laat isoleren verbetert het energielabel, wat vervolgens de waarde van uw huis verhoogt. Daarnaast wordt de woning sneller verkocht, aangezien potentiële kopers steeds vaker voorkeur hebben voor huizen met een beter energielabel.

Al honderden Haagse huizen met dakisolatie van BKW Isolatie

Steeds meer huiseigenaren in Den Haag kiezen voor dakisolatie. Niet zo gek, want u haalt de investering er altijd uit. U verlaagt de energierekening en de waarde van uw woning schiet omhoog.

Met de onzekere energieprijzen is Den Haag aan het isoleren geslagen. Al vele mooie duurzame oplossingen zoals dakisolatie, gevelisolatie en spouwmuurisolatie hebben we mogen realiseren voor Haagse huiseigenaren. Zo isoleerden we onlangs vele huizen in de wijk Duinoord voor het project 'Heel Duinoord isoleert'.

De voordelen op een rij

✓ Lagere energierekening door verminderd gasverbruik

 Snel opwarmende woning in de winter

✓ Comfortabele binnentemperatuur

✓ Verminderde geluidsoverlast

✓ Effectieve warmteregulatie in alle seizoenen

✓ Verhoogde waarde van de woning dankzij verbeterd energielabel

 

 

 

 


Wat kost het laten isoleren van uw dak door de specialist van Den Haag?

 

Isoleren met subsidie

Of u een schuin of plat dak wilt laten isoleren bepaalt welke soort isolatiematerialen en toepassingen we gebruiken. Een plat dak dient op andere wijze geïsoleerd te worden dan een schuin dak met houten balken. Daarbij houden we ook rekening met het materiaal van het dak en de leeftijd van de woning. De constructie van het dak is dus bepalend voor de keuze die we maken. Onze isolatie-experts adviseren u graag over de juiste materialen en soorten isolatie. 

Wanneer kom ik in aanmerking?

Het is belangrijk dat u woningeigenaar bent en zelf woonachtig bent in de woning. De RVO geeft subsidies tot minimaal 2030.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Tijdens het adviesgesprek evalueert een isolatie-expert de conditie van uw dak, zolder, spouwmuur en/of kruipruimte. Dit wordt gedaan met behulp van specifieke meetinstrumenten. Zo controleren we bijvoorbeeld de aanwezigheid van roest in de spouwankers of eventuele luchtstromingsproblemen. Indien uit deze meting blijkt dat isolatie onvoldoende rendement zal opleveren, zullen we u aanraden om NIET voor isolatie te kiezen. Ons doel is om u van een degelijk advies te voorzien, niet om u iets te verkopen. Eerlijk advies van de isolatie specialist in Den Haag staat voorop! Maak nu een vrijblijvende afspraak.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Het isoleren van uw dak kan een spannende beslissing zijn, maar bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze ervaren vakmensen zorgen er dagelijks voor dat mensen met een tevreden glimlach genieten van een goed geïsoleerd huis.

Bent u benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Neem een kijkje bij de onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is gecertificeerd door Insula, waardoor wij kunnen kiezen uit een breed assortiment isolatiematerialen die door Insula zijn goedgekeurd. Dit stelt ons in staat om eerlijk en voordelig advies te geven. We zijn volledig merkonafhankelijk.

Insula fungeert als een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die aangesloten zijn bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Uw huis professioneel laten isoleren?

Het isoleren van uw woning biedt niet alleen extra comfort, maar resulteert ook in aanzienlijke energiebesparingen. U kunt tot wel 30% per jaar besparen op de energierekening. Vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat houdt isolatie precies in?

Isolatie is het proces waarbij speciaal isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door isolatie wordt warmte nauwelijks meer naar buiten geleid, waardoor de stookkosten worden verlaagd en het binnenklimaat aangenamer wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor uw woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*