Schuin dak isoleren tussen balken

✓ Onmiddellijk rendement op uw investering dankzij energiebesparing
✓ Meer wooncomfort
✓ Wij voorzien u graag van advies over beschikbare subsidies
✓ Vakkundige plaatsing door onze professionals
Tijdelijk met aantrekkelijke subsidie

Onze adviseurs staan klaar om kosteloos en zonder verplichtingen bij u langs te komen voor een adviesgesprek. Plan nu uw afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Dit kunnen we voor u betekenen

Door uw schuine dak tussen de balken te laten isoleren, investeert u in aanzienlijke energiebesparing. U zult merken dat u minder hoeft te stoken, uw huis sneller op de gewenste temperatuur is, uw energierekening daalt en de waarde van uw woning stijgt dankzij een verbeterd energielabel.

Doorgaans is URSA glaswol een uitstekende keuze voor de isolatie van schuine daken. Het materiaal past vaak naadloos tussen de aanwezige dakbalken. Aangezien elke woning en elk dak uniek is, bekijkt onze dakisolatiespecialist welk materiaal en welke toepassing het meest geschikt zijn voor uw specifieke situatie.

Afhankelijk van tal van factoren zal onze dakisolatie-expert het juiste materiaal selecteren dat past bij uw project, woning en budget. Ons voornaamste doel is om uw woning zo efficiënt mogelijk te isoleren, zodat u kunt profiteren van aanzienlijke energiebesparingen.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom schuin dak isoleren tussen de balken? 

Het isoleren van uw schuine dak tussen de balken biedt tal van voordelen. U zult direct ervaren dat het behouden van een aangename binnentemperatuur veel eenvoudiger wordt. Uw woning warmt sneller op in de winter en blijft koeler in de zomer.

Bovendien verbetert de energie-efficiëntie van uw huis aanzienlijk, wat resulteert in een beter energielabel, waardoor uw woning aantrekkelijker wordt op de vastgoedmarkt.

Niet alleen zorgt dakisolatie voor energiebesparing, het vermindert ook geluidsoverlast, wat het algehele wooncomfort verhoogt!

 

Voordelen van dakisolatie voor een schuin dak:

✓ Vermindert het gasverbruik, waardoor de energierekening lager wordt

✓ Zorgt voor een snellere opwarming van de woning

✓ Creëert een aangenamere binnentemperatuur

✓ Vermindert geluidsoverlast

Houdt de warmte buiten tijdens de zomer en binnen tijdens de winter

✓ Verbeterd het energielabel van uw woning, wat resulteert in een hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een schuin dak laten isoleren tussen de balken?

 

Subsidie voor het isoleren van uw dak 

De kosten voor het isoleren van uw dak variëren gedeeltelijk op basis van uw specifieke behoeften en de grootte van uw woning. Onze isolatiewerkzaamheden beginnen al vanaf 1200 euro. Het positieve nieuws is dat u in aanmerking komt voor een subsidie van de overheid. In een gratis adviesgesprek bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Kom ik in aanmerking subsidie?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u de bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning. Dit betekent dat de kosten voor dakisolatie aanzienlijk lager kunnen uitvallen dan u in eerste instantie had gedacht!

Het is van essentieel belang om eerst uw woning te inspecteren om een nauwkeurige offerte op te stellen. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een kosteloos adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen, voeren we metingen uit met onze apparatuur en informeren we u over de potentiële besparingen die u kunt realiseren door middel van isolatie, evenals de beschikbare subsidiemogelijkheden.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Tijdens het adviesgesprek zal onze isolatiespecialist uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte inspecteren met geavanceerde meetapparatuur. We voeren controles uit op zaken zoals roest in de spouwankers en luchtlekken, zodat we u het best mogelijke advies kunnen geven. Als isolatie niet rendabel blijkt te zijn, zullen we u afraden om voor isolatie te kiezen. Ons belangrijkste doel is het verstrekken van deskundig advies, GEEN verkooppraatje.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Het laten isoleren van uw dak kan als een spannende beslissing aanvoelen. Gelukkig hoeft u zich bij BKW Isolatie geen zorgen te maken. Onze bekwame vakmensen zetten zich dagelijks in om mensen blij te maken door hun woning vakkundig te isoleren.

Wilt u graag weten wat onze klanten ervan vinden? Neem dan een kijkje bij de onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is gecertificeerd door Insula. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula. We kunnen daardoor eerlijk en voordelig advies geven, zonder gebonden te zijn aan specifieke merken.

Insula fungeert als een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen. Bij BKW Isolatie kunt u erop vertrouwen dat wij aan deze kwaliteitsnormen voldoen en de beste isolatieoplossingen bieden voor uw woning.

Wilt u uw woning professioneel laten isoleren?

Isolatie biedt niet alleen meer comfort, maar leidt ook tot aanzienlijke energiebesparingen. U kunt tot wel 30% per jaar besparen op energiekosten en vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Maar wat houdt isolatie precies in?
Het is een proces waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door isolatie wordt de warmte bijna niet meer naar buiten geleid, wat resulteert in lagere stookkosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met diverse materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor uw woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*