Spouwmuurisolatie met glaswol

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door echte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Winterdeal ❄️ 10% korting ❄️

Het wordt kouder en wellicht wil je niet langer wachten dan nodig met de isolatie van je spouwmuren. Dan is isoleren met glaswol een goede optie. Met wol kunnen we sneller isoleren, omdat zodra er vorst is de uitvoering met EPS bijna niet mogelijk is.

𝗕𝗶𝗷 𝗕𝗞𝗪 𝗜𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴 𝗷𝗲 𝗻𝘂 𝟭𝟬% 𝗸𝗼𝗿𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗽 𝗶𝘀𝗼𝗹𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗺𝗲𝘁 𝗴𝗹𝗮𝘀𝘄𝗼𝗹. De actie geldt op offertes in december 2023 en januari 2024.

 Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie is dé isolatiespecialist van Nederland. Jaarlijks helpen wij duizenden huishoudens aan een beter geïsoleerde woning.

Door uw spouwmuur te laten isoleren met glaswol hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten, omdat de warmte beter binnenblijft. De warmte verlaat minder snel de woning, gezien de warmte gereflecteerd wordt. Daarom blijft in de winter de kou buiten en de warmte binnen. In de zomer komt de warmte juist minder goed de woning binnen en blijft het binnen dus koeler.

Door uw spouwmuren te isoleren met glaswol bespaart u flink op de energierekening én bent u direct milieuvriendelijker bezig.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Spouwmuur isoleren met glaswol

Ursa glaswol is een hr++ isolatie wol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Wanneer dit wol ingeblazen wordt, zal de spouw overgenomen worden door dit unieke product. Hierdoor zal het binnenklimaat in je woning zowel in de zomer als in de winter een stuk aantrekkelijker zijn. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Zo had oud glaswol een lagere dichtheidswaarde, en was deze gevoelig voor inzakking. Dit komt doordat het product vocht opneemt en dus bepaal de delen zwaarder worden dan de rest. Voor dit veel voorkomende probleem heeft Ursa wat bedacht, namelijk glaswolisolatie dat geen vocht opneemt en waterafstotend is. Dit betekent dat het materiaal niet zakt in de spouw. Aan dit zuivere product zijn geen chemicaliën toegevoegd. Het materiaal bestaat voor 80% uit gerecycled glas waardoor het als enige in zijn soort een 100% duurzaamheid keurmerk heeft.

Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van buiten- en van binnen gedempt worden.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren met glaswol?
 

Isoleren met subsidie

De kosten van spouwmuurisolatie met glaswol zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. We isoleren al vanaf 1200 euro. U kunt hiervoor subsidie krijgen van de overheid. Een isolatiespecialist denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Daarnaast kijken we gelijk hoeveel subsidie u kunt krijgen.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning. De kosten voor het isoleren van uw spouwmuur met glaswol kunnen dus aanzienlijk lager zijn dan u in eerste instantie dacht!

Om een goede offerte op te stellen is het belangrijk dat we eerst uw woning bekijken. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Zij vertellen graag hoeveel u bespaart met isolatie en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Neem nu contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.
 

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de staat van uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage. Blijkt uit deze meting dat isoleren te weinig rendement heeft? Dan adviseren we u om NIET te kiezen voor isolatie. We komen voor goed advies, niet voor een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Uw spouwmuur laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.


Professioneel uw spouwmuur laten isoleren?

Isolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten. Tot wel 30% op jaarbasis. Vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie?

Spouwmuurisolatie is een manier om uw huis sneller en langer warm te houden, waarbij u veel energie bespaart. Het gaat hierbij om het vullen van de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van uw huis. Deze ruimte noemen we de spouw. Door de spouwmuur te vullen met glaswol wordt warmte gereflecteerd. In de winter blijft de warmte binnen, in de zomer blijft de warmte buiten. Zo wordt uw binnentemperatuur een stuk aangenamer.

De isolatiemonteur begint door op verschillende plekken kleine gaatjes in de buitenmuur te boren. Via deze gaatjes wordt het isolatiemateriaal, zoals glaswol, in de spouw geblazen. Na het aanbrengen van de isolatie worden de gaatjes netjes dichtgemaakt. Onze specialisten laten alles netjes achter.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.