Spouwmuurisolatie in Almere

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs staan klaar om bij u langs te komen in Almere voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat we voor u kunnen betekenen

BKW Isolatie is dé toonaangevende isolatiespecialist in Nederland en jaarlijks helpen we duizenden huishoudens, inclusief die in Almere, om hun woningen beter te isoleren.

Door uw spouwmuren te laten isoleren hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten aangezien de warmte langer behouden blijft. Het isolatiemateriaal fungeert als een thermische barrière waardoor warmte minder snel ontsnapt. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat waarin de warmte in de winter behouden blijft en de hitte in de zomer buiten wordt gehouden.

Met spouwmuurisolatie kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening, uw binnenklimaat aangenamer maken en direct een milieubewuste keuze maken.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Aarzel dan niet om een gratis adviesgesprek aan te vragen. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Almere!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom zou u overwegen uw spouwmuren te isoleren in Almere?

Een van de voordelen van spouwmuurisolatie in Almere is het verbeteren van de binnentemperatuur. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap warmte te reflecteren. Hierdoor blijft in de winter de warmte langer behouden en blijft het in de zomer juist koeler in huis. Dit resulteert in minder verwarmingskosten en een constantere binnentemperatuur gedurende het hele jaar.

Het isoleren van uw spouwmuren leidt ook tot een verbetering van het energielabel van uw woning, wat op zijn beurt de waarde van uw huis verhoogt. Bovendien zorgt dit voor een snellere verkoop, aangezien potentiële kopers tegenwoordig de voorkeur geven aan energiezuinigere woningen.

Als u in Almere in de buurt van een drukke weg of andere lawaaiige omgeving woont, kan spouwmuurisolatie ook helpen om geluidsoverlast te verminderen. Geluiden van buitenaf dringen minder gemakkelijk uw huis binnen en interne geluiden zijn minder hoorbaar voor de buitenwereld.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Almere?
 

Uw woning in Almere isoleren met subsidie

De kosten van spouwmuurisolatie in Almere zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. We isoleren al vanaf 1200 euro. Gelukkig kunt u subsidie krijgen van de overheid. Een isolatieadviseur komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Kom ik in aanmerking voor subsidie?

U komt in aanmerking voor subsidie in Almere als u een eigen koopwoning bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager kunnen uitvallen dan u aanvankelijk dacht!

Om een nauwkeurige offerte te kunnen opstellen, is het van belang dat we uw woning eerst beoordelen. Onze adviseurs staan klaar om bij u langs te komen voor een kosteloos adviesgesprek. Zij kunnen u precies vertellen hoeveel u kunt besparen met isolatie en welke subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn. Aarzel niet en neem nu contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.

Plan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in.

Tijdens dit adviesgesprek evalueert een gespecialiseerde isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren met behulp van speciale meetapparatuur. Dit omvat bijvoorbeeld de inspectie van mogelijke roest in de spouwankers en het opsporen van eventuele luchtlekkages.

Indien uit deze meting blijkt dat isolatie niet voldoende rendement oplevert, zullen we u adviseren om NIET te kiezen voor isolatie. Ons hoofddoel is om u van deskundig advies te voorzien en niet om een verkoopgesprek te voeren.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden tevreden klanten zijn u voorgegaan.

Het isoleren van uw spouwmuren kan een belangrijke beslissing zijn. Bij BKW Isolatie kunt u gerust zijn, onze vakbekwame professionals brengen dagelijks geluk bij huiseigenaren door hun woningen vakkundig te isoleren.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten ontdekken? Lees hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Gecertificeerd door Insula

BKW Isolatie maakt gebruik van isolatiematerialen die alle goedkeuring van Insula hebben, waardoor we u een eerlijk en voordelig advies kunnen bieden. We opereren volledig merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, aangezien ze voldoen aan strikte richtlijnen.

Wilt u uw spouwmuren professioneel laten isoleren?

Isolatie draagt bij aan het comfort in uw woning en kan energiekosten tot wel 30% per jaar besparen. Vaak verdient u uw investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nauwelijks nog naar buiten ontsnappen, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*