Spouwmuurisolatie in Amsterdam

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs staan klaar om u te voorzien van kosteloos en vrijblijvend advies in Amsterdam. Maak vandaag nog een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat wij voor u kunnen betekenen

BKW Isolatie is de toonaangevende specialist in isolatie in Nederland. Jaarlijks helpen we talloze huishoudens, waaronder die in Amsterdam, om hun woningen beter te isoleren.

Met spouwmuurisolatie hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten, omdat de warmte beter behouden blijft. Het isolatiemateriaal reflecteert warmte, waardoor de warmte langzamer de woning verlaat. Hierdoor blijft het in de winter warmer binnen en in de zomer juist koeler.

Door uw spouwmuren te isoleren, realiseert u aanzienlijke besparingen op uw energierekening, verbetert u het binnenklimaat en draagt u direct bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wilt u ontdekken welke besparingsmogelijkheden er voor u zijn? Aarzel niet om kosteloos een adviesgesprek aan te vragen. Onze adviseurs komen bij u langs in Amsterdam!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom zou u overwegen om uw spouwmuren te isoleren in Amsterdam?

Een belangrijk voordeel van spouwmuurisolatie in Amsterdam is het bevorderen van een comfortabeler binnentemperatuur. Isolatiemateriaal reflecteert warmte, waardoor in de winter de warmte binnen blijft en in de zomer juist buiten wordt gehouden. Dit resulteert in een langere behoud van warmte tijdens de winter, wat de behoefte aan verwarming vermindert en zorgt voor een stabielere binnentemperatuur.

Bovendien leidt spouwmuurisolatie tot een verbetering van het energielabel van uw woning, wat de waarde van uw huis verhoogt. Daarnaast bevordert het de snellere verkoop van uw woning in Amsterdam, aangezien potentiële kopers steeds meer de voorkeur geven aan woningen met betere energielabels.

Als u in Amsterdam in de buurt van een drukke weg of een andere lawaaierige omgeving woont, biedt het isoleren van uw spouwmuren ook geluidsvoordelen. Geluiden dringen minder uw woning binnen, en geluiden van binnenuit zijn minder hoorbaar buiten. Dit draagt bij aan een rustigere en meer aangename leefomgeving.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Kosten van het isoleren van een spouwmuur in Amsterdam

 

Souwmuurisolatie in Amsterdam met subsidie

De kosten voor spouwmuurisolatie in Amsterdam variëren afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en de grootte van uw woning. Onze isolatiediensten beginnen al vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat u in aanmerking kunt komen voor overheidssteun. Onze isolatieadviseur staat tot uw beschikking om de beschikbare opties met u te bespreken tijdens een bezoek aan uw woning.

Wanneer komt u in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie in Amsterdam als u een eigen koopwoning heeft die u zelf bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager kunnen uitvallen dan u aanvankelijk dacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het essentieel dat we eerst uw woning inspecteren. Onze adviseurs staan klaar om u te bezoeken voor een kosteloos adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen ze graag over de besparingen die u kunt realiseren met isolatie en welke subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis en vrijblijvende afspraak te regelen.

Plan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in!

Tijdens het adviesgesprek zal een deskundige op het gebied van isolatie de staat van uw spouwmuren grondig onderzoeken. Dit gebeurt met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur. Op deze manier kunnen we onder andere controleren of er sprake is van roest in de spouwankers of eventuele luchtlekkages.

Als de metingen aantonen dat isolatie onvoldoende rendement oplevert, zullen we u eerlijk adviseren om NIET voor isolatie te kiezen. Ons doel is om u goed te adviseren, niet om een verkooppraatje te houden.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Vele anderen hebben deze stap al gezet

Het isoleren van uw spouwmuren kan een belangrijke beslissing zijn. Bij BKW Isolatie kunt u gerust zijn, onze vakmensen brengen dagelijks vreugde bij mensen door hun huizen professioneel te isoleren.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten horen? Bekijk hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie maakt gebruik van isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, wat ons in staat stelt om eerlijke en voordelige adviezen te verstrekken. Dit betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit binnen de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zich aansluiten bij Insula garanderen hoogwaardige kwaliteit, omdat zij voldoen aan strikte richtlijnen.

Professionele spouwmuurisolatie

Het isoleren van uw woning draagt bij aan het verhogen van het comfort en het verminderen van de energiekosten, soms tot wel 30% op jaarbasis. Vaak ziet u de investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend.

Wat houdt isolatie in?

Isolatie is het proces waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren wordt warmte effectief binnengehouden, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met diverse materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*