Spouwmuurisolatie in Breda

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs in Breda voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Wij staan voor u klaar

BKW Isolatie is de toonaangevende isolatiespecialist in Breda. Jaarlijks helpen we duizenden Nederlandse huishoudens, ook in Breda, om hun woningen beter te isoleren.

Door uw spouwmuren te isoleren, hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten, omdat de warmte beter binnen blijft. Het isolatiemateriaal weerkaatst de warmte, waardoor deze minder snel de woning verlaat. Dit betekent dat de warmte tijdens de winter behouden blijft, maar in de zomer juist buiten blijft.

Het isoleren van uw spouwmuren leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening, zorgt voor een aangenamere binnentemperatuur en is bovendien een milieuvriendelijke keuze.

Bent u benieuwd naar uw besparingsmogelijkheden? Vraag dan gratis een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs in Breda!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

De voordelen van spouwmuurisolatie in Breda

Een van de belangrijkste voordelen van spouwmuurisolatie is de verbetering van de binnentemperatuur. Isolatiemateriaal heeft de eigenschap warmte te reflecteren, waardoor in de winter de warmte binnen blijft en in de zomer juist buiten. Dit resulteert in een langer behouden warmte tijdens de winter, wat betekent dat u minder hoeft te stoken, en de binnentemperatuur blijft constanter.

Bijkomend voordeel van het isoleren van uw spouwmuren is de stijging van het energielabel van uw woning, wat op zijn beurt de waarde van uw huis verhoogt. Bovendien leidt een beter energielabel tot een snellere verkoop van uw woning in Breda omdat hedendaagse woningkopers de voorkeur geven aan woningen met hogere energieprestaties.

Woont u in Breda in de buurt van een drukke weg of een andere lawaaierige omgeving? Het isoleren van uw spouwmuren vermindert ook geluidsoverlast. Geluiden kunnen minder gemakkelijk uw woning binnendringen, en geluiden van binnenuit zijn minder hoorbaar voor de buitenwereld.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Breda?
 

Isoleren met subsidie: Kosten en voordelen

De kosten van spouwmuurisolatie in Breda variëren onder andere op basis van uw specifieke behoeften en de afmetingen van uw woning. Onze isolatiediensten beginnen al vanaf 1200 euro. Gelukkig is er goed nieuws: u kunt in aanmerking komen voor subsidie van de overheid. Een van onze isolatieadviseurs komt graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken en u te voorzien van deskundig advies.

Wanneer komt u in aanmerking voor subsidie?

U komt in aanmerking voor subsidie als u een eigen koopwoning heeft waarin u zelf woont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren in Breda aanzienlijk gunstiger kunnen uitpakken dan u aanvankelijk had verwacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het van cruciaal belang dat we eerst uw woning inspecteren. Onze adviseurs staan klaar om bij u in Breda langs te komen voor een kosteloos adviesgesprek. Ze zullen u graag informeren over de mogelijke besparingen door middel van isolatie en u op de hoogte brengen van de beschikbare subsidiemogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak.

Plan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in

Tijdens ons adviesgesprek zal een ervaren isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren grondig onderzoeken. Dit gebeurt met gespecialiseerde meetapparatuur. We controleren onder andere op mogelijke roest in de spouwankers en eventuele luchtlekkages.

Indien uit deze meting blijkt dat isolatie niet het gewenste rendement oplevert, zullen wij u oprecht adviseren om niet te kiezen voor isolatie. Bij BKW Isolatie streven we naar het verstrekken van solide advies en niet naar een louter verkoopgesprek. U kunt dus volledig vertrouwen op onze professionele expertise.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden anderen gingen u al voor

Overweegt u om uw spouwmuren te isoleren? Het kan een belangrijke stap zijn. Bij BKW Isolatie kunt u met vertrouwen handelen, want onze vakmensen brengen dagelijks blijvende isolatieverbeteringen aan in huizen.

Wilt u meer te weten komen over de ervaringen van onze klanten? Lees dan hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Officieel gecertificeerd door Insula

BKW Isolatie heeft toegang tot alle isolatiematerialen die door Insula zijn goedgekeurd, waardoor we u een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn volledig merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zich aansluiten bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Overweegt u professionele spouwmuurisolatie?

Isolatie verbetert het comfort van uw woning en zorgt voor aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak verdient u uw investering al terug binnen drie tot vijf jaar.

Maar wat houdt isolatie eigenlijk in?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nauwelijks nog naar buiten ontsnappen, wat resulteert in lagere stookkosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*