Spouwmuurisolatie in Den Haag

Realiseer tot 30% besparing op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ Uw investering verdient zich vaak al binnen 5 jaar terug
Eerlijk advies en transparante prijzen​​​​​​​
Binnen blijft warm, buiten blijft koud

Onze adviseurs komen graag bij u langs in Den Haag voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat wij voor u kunnen doen

BKW Isolatie is de toonaangevende isolatiespecialist in Nederland. Elk jaar helpen we duizenden huishoudens, waaronder die in Den Haag, om hun woningen beter te isoleren.

Door uw spouwmuren te laten isoleren, hoeft u minder vaak en minder lang te verwarmen, omdat de warmte beter wordt vastgehouden. Het isolatiemateriaal fungeert als een schild dat warmte binnenhoudt in de winter en juist buiten houdt in de zomer.

Met spouwmuurisolatie kunt u aanzienlijk besparen op uw energierekening, geniet u van een comfortabelere binnentemperatuur en draagt u actief bij aan een schonere leefomgeving.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te besparen? Vraag gratis een adviesgesprek aan. Onze adviseur komt graag vrijblijvend langs in Den Haag!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom spouwmuurisolatie in Den Haag?

Een van de voordelen van spouwmuurisolatie is dat het de binnentemperatuur aanzienlijk comfortabeler maakt. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap warmte te weerkaatsen. In de winter blijft de warmte daardoor binnen terwijl in de zomer de warmte juist buiten blijft. Dit resulteert in een langere behoud van warmte tijdens de winter, waardoor u minder hoeft te stoken en een stabiele binnentemperatuur behoudt.

Door uw spouwmuren te isoleren verbetert ook het energielabel van uw woning, wat de waarde van uw huis verhoogt. Daarnaast is het een verkoopvoordeel omdat kopers in deze tijd de voorkeur geven aan woningen met betere energielabels.

Wanneer u in Den Haag naast een drukke weg of in een rumoerige omgeving woont, heeft spouwmuurisolatie nog een extra voordeel. Het vermindert de overdracht van geluid waardoor geluiden minder goed hoorbaar zijn in uw woning en vice versa.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost spouwmuurisolatie in Den Haag?
 

Isoleren met subsidie in Den Haag

De kosten voor spouwmuurisolatie zijn afhankelijk van uw specifieke behoeften en de omvang van uw woning. Wij isolaren al vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat de overheid subsidies beschikbaar stelt. Een isolatieadviseur staat klaar om bij u thuis te komen in Den Haag en de mogelijkheden met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking voor subsidie in Den Haag?

U kunt in aanmerking komen voor de subsidie in Den Haag als u een koopwoning heeft die u zelf bewoont. Hierdoor kunnen de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager uitvallen dan u aanvankelijk had gedacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het van groot belang dat we eerst uw woning inspecteren. Onze deskundige adviseurs staan klaar om bij u langs te komen in Den Haag voor een kosteloos adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek zullen ze u graag informeren over de besparingen die u kunt realiseren door isolatie, evenals over de beschikbare subsidiemogelijkheden. Twijfel niet en neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Plan direct een kosteloos en vrijblijvend consult

Tijdens het adviesgesprek zal een isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren onderzoeken met gespecialiseerde meetapparatuur. Hierbij wordt gekeken naar zaken zoals de aanwezigheid van roest in de spouwankers en de eventuele aanwezigheid van luchtlekken.

Indien uit deze metingen blijkt dat isolatie niet de meest rendabele optie is, zullen we u adviseren om niet te investeren in isolatie. Ons hoofddoel is u te voorzien van deskundig advies, zonder enige druk voor een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Velen gingen u al voor

De keuze om uw spouwmuren te laten isoleren kan een spannende stap lijken. Bij BKW Isolatie hoeft u zich echter geen zorgen te maken; onze vakmensen brengen dagelijks tevredenheid bij huiseigenaren door hun woningen vakkundig te isoleren.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten horen? Neem een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Kiest u voor professionele spouwmuurisolatie?

Isolatie draagt bij aan het comfort van uw woning en leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak heeft u de investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend.

Maar wat houdt isolatie precies in?

Isoleren is het proces waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Dankzij isolatie ontsnapt warmte nauwelijks nog naar buiten, waardoor de kosten voor verwarming verminderen en het binnenklimaat comfortabeler wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*