Spouwmuurisolatie in Haarlem

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Vakkundige isolatie door ervaren professionals
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Oprechte en transparante adviezen met eerlijke prijzen
Houd warmte binnen en kou buiten

Onze deskundige adviseurs staan klaar om kosteloos en vrijblijvend bij u langs te komen in Haarlem voor een adviesgesprek. Maak vandaag nog een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat wij voor u kunnen betekenen

BKW Isolatie staat aan de top als isolatiespecialist in Nederland. Elk jaar helpen we talloze huishoudens om hun woningen beter te isoleren, inclusief die in Haarlem.

Met spouwmuurisolatie hoeft u de verwarming minder vaak en minder lang te gebruiken, omdat de warmte beter behouden blijft. Het isolatiemateriaal reflecteert warmte, wat betekent dat warmte langzamer de woning verlaat. Dit resulteert in behoud van warmte in de winter en het buiten houden van warmte in de zomer.

Door uw spouwmuren te isoleren, realiseert u aanzienlijke besparingen op uw energierekening, verbetert u het binnenklimaat en draagt u direct bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wilt u ontdekken welke besparingsmogelijkheden er voor u zijn? Aarzel niet om kosteloos een adviesgesprek aan te vragen. Wij komen graag bij u langs in Haarlem!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom is het belangrijk om uw spouwmuren te isoleren in Haarlem?

Het isoleren van uw spouwmuren in Haarlem biedt diverse voordelen. Een daarvan is het aangenamer maken van de binnentemperatuur. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap warmte te weerkaatsen. In de winter zorgt dit ervoor dat de warmte binnen blijft, terwijl in de zomer de warmte buiten wordt gehouden. Dit resulteert in langdurige warmte in de winter, waardoor u minder hoeft te stoken en een meer stabiele binnentemperatuur kunt behouden.

Bovendien leidt het isoleren van uw spouwmuren tot een verbetering van het energielabel van uw huis, wat op zijn beurt de waarde van uw woning verhoogt. Daarnaast verkoopt een woning in Haarlem met een beter energielabel doorgaans sneller, aangezien potentiële kopers steeds meer belang hechten aan energiezuinige eigenschappen.

Woont u in Haarlem in de buurt van een drukke straat of andere lawaaierige omgeving? Spouwmuurisolatie zorgt er eveneens voor dat geluiden minder goed doordringen. Geluiden van buitenaf dringen minder uw huis binnen, terwijl geluiden van binnenuit minder naar buiten ontsnappen.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Hoeveel kost het om een spouwmuur te isoleren in Haarlem?

 

Gebruik maken van isolatiesubsidie in Haarlem

De kosten voor spouwmuurisolatie in Haarlem variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de grootte van uw woning. We bieden isolatiediensten vanaf 1200 euro. Gelukkig is het mogelijk om subsidie van de overheid te ontvangen. Een isolatieadviseur staat klaar om bij u langs te komen en de diverse mogelijkheden met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie in Haarlem als u een eigen koopwoning heeft die u zelf bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren mogelijk veel gunstiger zijn dan u oorspronkelijk had gedacht.

Om een nauwkeurige offerte te kunnen opstellen, is het van essentieel belang dat we eerst uw woning inspecteren. Onze adviseurs staan graag tot uw dienst en komen graag bij u langs voor een kosteloos adviesgesprek. Ze zullen met plezier de potentiële besparingen bespreken die u kunt realiseren door isolatie en tevens inzicht geven in de beschikbare subsidiemogelijkheden.

Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen voor het maken van een gratis en vrijblijvende afspraak.

Plan nu meteen een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in.

Tijdens het adviesgesprek zal een deskundige op het gebied van isolatie de staat van uw spouwmuren onderzoeken met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur. Dit onderzoek is bedoeld om zaken zoals de aanwezigheid van roest in de spouwankers en eventuele luchtlekkages te beoordelen.

Mocht uit deze analyse blijken dat isolatie niet de meest rendabele keuze is, dan zullen we u adviseren om NIET te opteren voor isolatie. Ons doel is u te voorzien van waardevol advies, zonder enige druk tot verkoop.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden tevreden klanten gingen u al voor

Het isoleren van uw spouwmuren kan een belangrijke beslissing zijn. Bij BKW Isolatie kunt u echter met vertrouwen vooruitkijken. Onze ervaren professionals brengen dagelijks vreugde bij mensen door deskundige isolatiewerkzaamheden in hun huizen uit te voeren.

Wilt u meer te weten komen over de ervaringen van onze klanten? Neem gerust een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula-gecertificeerd

BKW Isolatie maakt gebruik van isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, waardoor we u een eerlijk en voordelig advies kunnen bieden. Wij zijn volledig onafhankelijk als het gaat om merkkeuze.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit binnen de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zich aansluiten bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Professionele spouwmuurisolatie voor uw woning

Het isoleren van uw spouwmuren is een essentiële stap om het comfort in uw huis te verhogen en tegelijkertijd aanzienlijk te besparen op energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak verdient u de investering in spouwmuurisolatie al binnen drie tot vijf jaar terug.

Maar wat houdt isolatie precies in? Isolatie is het proces waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Met isolatie wordt de ontsnapping van warmte naar buiten sterk verminderd, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*