Spouwmuurisolatie experts in Hilversum

Tot wel 30% besparen op uw energierekening
Vakbekwame professionals voor hoogwaardige isolatie
✓ Terugverdientijd van uw investering vaak al binnen 5 jaar​​​​​​​
Betrouwbaar advies en eerlijke prijzen​​​​​​​
Binnen warm, buiten koud - optimale thermische isolatie

Onze deskundige adviseurs staan klaar voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in Hilversum. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat we voor u kunnen doen

BKW Isolatie is uw toonaangevende partner voor isolatie in Hilversum. Elk jaar dragen we bij aan de verbetering van duizenden huishoudens door hen te voorzien van hoogwaardige isolatie.

Met glaswolisolatie voor uw spouwmuur hoeft u de verwarming minder vaak en voor kortere periodes aan te zetten. Dit komt doordat de warmte beter wordt vastgehouden. De warmte ontsnapt minder snel, aangezien deze effectief wordt weerkaatst. Hierdoor blijft uw huis in de winter warmer, met de kou buiten en de warmte binnen. In de zomer wordt de hitte minder goed opgenomen waardoor het binnen koeler blijft.

Door uw spouwmuren te isoleren met glaswol, realiseert u aanzienlijke besparingen op uw energierekening en draagt u meteen bij aan een schonere en milieuvriendelijkere leefomgeving.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wat maakt spouwmuurisolatie in Hilversum de juiste keuze?

Een van de voordelen van spouwmuurisolatie is de verbetering van het binnenklimaat. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap om warmte te weerkaatsen, waardoor in de winter de warmte langer binnen blijft en in de zomer juist buiten blijft. Dit resulteert in lagere stookkosten en een constantere binnentemperatuur gedurende het hele jaar.

Het isoleren van uw spouwmuren heeft niet alleen invloed op het comfort, maar verhoogt ook het energielabel van uw woning in Hilversum, wat de waarde ervan doet stijgen. Bovendien zal uw huis sneller verkocht kunnen worden, omdat potentiële kopers steeds meer waarde hechten aan verbeterde energieprestaties.

Woont u in Hilversum in de buurt van een drukke weg of een andere lawaaierige omgeving? Het isoleren van uw spouwmuren vermindert tevens geluidsoverlast. Geluiden dringen minder gemakkelijk uw woning binnen, en geluiden van binnenuit zijn minder hoorbaar voor de buitenwereld.

Overzicht van de voordelen

Verminderd gasverbruik en lagere energiekosten

 Snellere opwarming van uw huis

✓ Verbetering van het binnenklimaat

 Verminderde hinder van geluidsoverlast

 Behoud van comfort - warmte buiten in de zomer en binnen in de winter

Verhoogd energielabel en daardoor een verhoogde woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Hilversum?
 

Isolatie met overheidssteun

De prijs van spouwmuurisolatie in Hilversum varieert afhankelijk van uw specifieke behoeften en de grootte van uw huis. Onze isolatiediensten beginnen al vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat de overheid subsidies beschikbaar stelt. We hebben graag een isolatieadviseur bij u langs om de opties met betrekking tot subsidie te bespreken.

Voor welke criteria kom ik in aanmerking?

U kunt aanspraak maken op de subsidie indien u eigenaar bent van een koopwoning waarin u zelf woont. Dit betekent dat de kosten voor spouwmuurisolatie mogelijk veel gunstiger zijn dan u aanvankelijk dacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het essentieel dat we uw woning eerst bekijken. Onze deskundige adviseurs staan klaar om kosteloos bij u langs te komen in Hilversum voor een adviesgesprek. Zij delen graag informatie over de besparingen die u kunt realiseren met isolatie en wijzen op beschikbare subsidiemogelijkheden. Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de staat van uw spouwmuren. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage.

Blijkt uit deze meting dat isoleren te weinig rendement heeft? Dan adviseren we u om NIET te kiezen voor isolatie. We komen voor goed advies, niet voor een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Uw spouwmuren laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Gecertificeerd door Insula

BKW Isolatie heeft toegang tot alle isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, waardoor wij objectief en voordelig advies kunnen verstrekken. Hierdoor zijn we volledig onafhankelijk van specifieke merken.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich toelegt op het handhaven van kwaliteitsnormen in de isolatie-industrie. Bedrijven die aangesloten zijn bij Insula waarborgen de hoogste kwaliteit, aangezien ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Professionele spouwmuurisolatie voor optimaal comfort

Het isoleren van uw spouwmuren draagt bij aan het comfort in uw woning en biedt aanzienlijke besparingen op energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak zult u uw initiële investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdienen.

Wat houdt isolatie in?

Isoleren omvat het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw, met als doel het verminderen van warmteverlies en het verbeteren van de energie-efficiëntie.

Door isolatie kan warmte bijna niet meer naar buiten ontsnappen, wat leidt tot verlaagde verwarmingskosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met diverse materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*