Spouwmuurisolatie in Hoorn

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs in Hoorn voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

BKW Isolatie is de toonaangevende isolatiespecialist in Hoorn. Jaarlijks ondersteunen wij talloze huishoudens, waaronder die in Hoorn, bij het verbeteren van hun woningisolatie.

Met onze spouwmuurisolatie hoeft u minder vaak en voor kortere periodes de verwarming aan te zetten, omdat de warmte efficiënter wordt vastgehouden. Het isolatiemateriaal weerkaatst de warmte, waardoor deze in de winter binnen blijft en in de zomer juist buiten.

Het isoleren van uw spouwmuren resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening, zorgt voor een aangenamer binnentemperatuur gedurende het jaar, en draagt direct bij aan een meer milieuvriendelijke levensstijl.

Wilt u ontdekken welke besparingsmogelijkheden er voor u zijn? Aarzel niet en vraag nu gratis een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs in Hoorn!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom kiezen voor spouwmuurisolatie in Hoorn?

Spouwmuurisolatie biedt verschillende voordelen, waarvan een aangenamer binnenklimaat een van de belangrijkste is. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap warmte te weerkaatsen. In de winter blijft de warmte binnen, terwijl in de zomer de warmte juist buiten blijft. Dit resulteert in een langer behouden binnentemperatuur tijdens de winter waardoor u minder hoeft te stoken en een stabielere binnentemperatuur ervaart.

Bovendien leidt het isoleren van uw spouwmuren tot een verbeterd energielabel, wat op zijn beurt de waarde van uw woning in verhoogt. Dit heeft ook tot gevolg dat uw woning in Hoorn sneller verkocht kan worden, aangezien potentiële kopers tegenwoordig de voorkeur geven aan woningen met betere energielabels.

Als u in Hoorn in de buurt van een drukke weg of een andere lawaaierige omgeving woont, kan spouwmuurisolatie ook helpen om geluidsoverlast te verminderen. Geluiden dringen minder gemakkelijk uw woning binnen, terwijl geluiden van binnenuit minder hoorbaar zijn voor de buitenwereld.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Hoorn?
 

Isolatie met subsidiemogelijkheden

De kosten voor spouwmuurisolatie in Hoorn variëren afhankelijk van uw specifieke vereisten en de omvang van uw woning. Bij BKW Isolatie bieden we isolatiediensten vanaf slechts 1200 euro. Het goede nieuws is dat u mogelijk in aanmerking komt voor overheidssteun in de vorm van subsidies. Een isolatieadviseur staat klaar om bij u thuis langs te komen en de beschikbare opties met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie in Hoorn als u een eigen koopwoning heeft die u zelf bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager kunnen zijn dan u aanvankelijk dacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het van groot belang dat we eerst uw woning in Hoorn beoordelen. Onze adviseurs staan klaar om kosteloos bij u thuis langs te komen voor een informatief gesprek. Zij zullen graag uitleggen hoeveel u kunt besparen met isolatie en welke subsidiemogelijkheden voor u beschikbaar zijn. Neem nu contact met ons op om een gratis en vrijblijvende afspraak te plannen.

Maak een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek zal een isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren zorgvuldig onderzoeken met gebruikmaking van gespecialiseerde meetapparatuur. Dit omvat het controleren op eventuele roest in de spouwankers en de mogelijke aanwezigheid van luchtlekken.

Indien de metingen aangeven dat isolatie onvoldoende rendement zal opleveren, zullen we u eerlijk adviseren om NIET voor isolatie te kiezen. Ons hoofddoel is het verstrekken van deskundig advies en niet om een verkoopgesprek te voeren.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden anderen hebben deze stap al gezet

Het laten isoleren van uw spouwmuren kan een belangrijke beslissing zijn. Bij BKW Isolatie kunt u echter met vertrouwen handelen, aangezien onze deskundige teams dagelijks mensen gelukkig maken door hun huizen op een professionele manier te isoleren.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten ontdekken? Neem dan een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie heeft toegang tot alle isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, wat ons in staat stelt om u een eerlijk en gunstig advies te geven. Wij zijn onafhankelijk van specifieke merken.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die aangesloten zijn bij Insula garanderen kwaliteit doordat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Professionele spouwmuurisolatie 

Overweegt u om uw spouwmuren professioneel te laten isoleren? Isolatie draagt aanzienlijk bij aan het comfort in uw woning en resulteert in aanzienlijke besparingen op energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak verdient u de initiële investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat houdt isolatie in? Isoleren betekent het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nog maar minimaal naar buiten ontsnappen, wat resulteert in verlaagde verwarmingskosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*