Spouwmuurisolatie in Leiden

Realiseer tot 30% besparing op uw energierekening
Vakkundige isolatie door ervaren professionals
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en transparante prijzen
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze deskundige adviseurs staan klaar om bij u langs te komen in Leiden voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat we voor u kunnen betekenen

BKW Isolatie is dé isolatie-expert van Nederland en we staan elk jaar duizenden huishoudens bij om hun woningen beter te isoleren, ook in de gezellige stad Leiden.

Met spouwmuurisolatie hoeft u minder vaak de verwarming aan te zetten en kunt u langer van de warmte genieten, omdat het isolatiemateriaal als een soort schild fungeert. In de winter blijft de warmte binnen, en in de zomer blijft de hitte juist buiten.

Niet alleen levert spouwmuurisolatie een flinke besparing op uw energierekening op, het zorgt ook voor een comfortabelere binnentemperatuur het hele jaar door en is nog eens milieuvriendelijk ook.

Benieuwd naar hoeveel u kunt besparen? Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan en wij komen vrijblijvend bij u langs in Leiden!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom is spouwmuurisolatie in Leiden de juiste keuze?

Een van de grote voordelen van spouwmuurisolatie is dat het de binnentemperatuur van uw huis aanzienlijk comfortabeler maakt. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap warmte te weerkaatsen. Hierdoor blijft de warmte in de winter langer binnen, terwijl het in de zomer juist buiten blijft. Dit zorgt voor een stabielere binnentemperatuur en een lager stookverbruik gedurende de koude maanden.

Door spouwmuurisolatie stijgt ook het energielabel van uw woning, wat de waarde ervan verhoogt. Bovendien maakt u uw huis in Leiden aantrekkelijker voor potentiële kopers, aangezien moderne huizenkopers vaak de voorkeur geven aan woningen met betere energieprestaties.

Woont u in Leiden in de buurt van een drukke weg of een lawaaiige omgeving? Spouwmuurisolatie zorgt er eveneens voor dat geluiden minder goed doordringen. Geluiden van buitenaf dringen minder de woning binnen, en geluiden van binnen blijven beter binnenshuis, waardoor u kunt genieten van meer rust en stilte.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Leiden?
 

Isoleren met subsidie in Leiden

De kosten voor spouwmuurisolatie in Leiden variëren afhankelijk van uw specifieke wensen en de omvang van uw woning. Het begint al vanaf 1200 euro. Maar het goede nieuws is dat u in aanmerking kunt komen voor subsidie van de overheid. Onze isolatieadviseur staat klaar om bij u langs te komen en met u de beschikbare opties te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking voor subsidie in Leiden?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u een eigen koopwoning heeft in Leiden die u zelf bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager kunnen uitvallen dan u in eerste instantie dacht!

Om een nauwkeurige offerte te kunnen opstellen, is het van essentieel belang dat we uw woning eerst inspecteren. Onze adviseurs staan graag klaar om kosteloos bij u langs te komen voor een adviesgesprek. Ze zullen u met plezier informeren over de potentiële besparingen die u kunt realiseren met isolatie en over welke subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn.

Neem nu contact met ons op om een gratis en vrijblijvende afspraak te regelen. Wij komen graag bij u langs in Leiden

Maak een afspraak voor een kosteloos en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Boek meteen een kosteloos en vrijblijvend consult. Tijdens dit adviesgesprek zal een isolatiespecialist de toestand van uw spouwmuren onderzoeken met gespecialiseerde meetapparatuur. We zullen bijvoorbeeld controleren op mogelijke roest in de spouwankers en eventuele luchtlekken.

Indien uit deze metingen blijkt dat isolatie niet de meest rendabele keuze is, zullen we u adviseren om niet voor isolatie te kiezen. Ons doel is u te voorzien van professioneel advies en niet om een verkoopgesprek te voeren.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden anderen zijn u al voorgegaan.

De keuze om uw spouwmuren te laten isoleren is een belangrijke beslissing. Bij BKW Isolatie kunt u met vertrouwen handelen, want onze ervaren vakmensen brengen dagelijks tevredenheid bij huiseigenaren door hun woningen op vakkundige wijze te isoleren.

Wilt u meer inzicht krijgen in de ervaringen van onze klanten? Neem dan een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is gecertificeerd door Insula en heeft toegang tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen. Dit stelt ons in staat om u een eerlijk en voordelig advies te geven, zonder gebonden te zijn aan een specifiek merk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die aangesloten zijn bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, aangezien ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Professioneel uw spouwmuren laten isoleren?

Wilt u uw spouwmuren op een professionele manier laten isoleren? Isolatie verbetert het comfort in uw huis en leidt tot aanzienlijke energiebesparingen, soms wel tot 30% per jaar. Vaak zult u uw investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdienen.

Maar wat houdt isolatie eigenlijk in?

Isoleren is het proces waarbij isolatiemateriaal in een gebouw wordt aangebracht om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verhogen.

Door te isoleren wordt warmte effectief binnengehouden, wat resulteert in lagere verwarmingskosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*