Spouwmuurisolatie in Oosterhout

 Bespaar tot wel 30% op uw energierekening door professionele spouwmuurisolatie.​​​​​​
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
U kunt rekenen op eerlijk advies en transparante prijzen
Met onze spouwmuurisolatie blijft de warmte binnen en de kou buiten, wat bijdraagt aan uw comfort

Onze deskundige adviseurs staan klaar om bij u langs te komen in Oosterhout voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in! Wij helpen u graag om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie is uw toonaangevende isolatiespecialist in Nederland, en we zijn trots om dit voor u te kunnen betekenen. Jaarlijks helpen we talloze huishoudens in Oosterhout en daarbuiten om hun woningen beter te isoleren, wat diverse voordelen met zich meebrengt.

Met spouwmuurisolatie zult u merken dat u minder vaak en minder lang de verwarming hoeft aan te zetten omdat de warmte beter in uw huis behouden blijft. Dit komt doordat het isolatiemateriaal warmte reflecteert, waardoor het in de winter langer binnen blijft en in de zomer juist buiten blijft.

Het isoleren van uw spouwmuren resulteert niet alleen in aanzienlijke besparingen op uw energierekening maar zorgt ook voor een aangenamere binnentemperatuur gedurende het hele jaar. Daarnaast draagt u direct bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wilt u ontdekken wat u kunt besparen? Vraag dan nu gratis een adviesgesprek aan, waarin we u graag informeren over uw besparingsmogelijkheden en de voordelen van spouwmuurisolatie voor uw woning in Oosterhout.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom uw spouwmuren isoleren?


Eén van de voordelen van spouwmuurisolatie is dat de binnentemperatuur aangenamer gaat worden. Isolatiemateriaal reflecteert namelijk warmte. In de winter blijft de warmte daarom binnen en in de zomer blijft de warmte juist buiten. De warmte blijft 's winters langer hangen waardoor u minder hoeft te stoken en de binnentemperatuur constanter blijft.

Door uw spouwmuren te isoleren stijgt het energielabel en uw woningwaarde ook stijgt. Bovendien verkoopt u de woning sneller omdat woningkopers tegenwoordig de voorkeur geven aan betere energielabels.

Woont u in Oosterhout naast een drukke weg of andere rumoerige situatie? Het isoleren van uw spouwmuren zorgt ook dat geluiden minder goed hoorbaar zijn. Geluiden komen minder uw woning binnen, maar ook geluiden van binnenuit zijn buiten minder goed hoorbaar.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat zijn de kosten van het isoleren van een spouwmuur in Oosterhout?
 

Subsidies voor spouwmuurisolatie in Oosterhout

De kosten voor het isoleren van uw spouwmuur in Oosterhout variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de grootte van uw huis. Onze diensten beginnen al vanaf € 1.200. Gelukkig biedt de overheid subsidies voor isolatieprojecten. We nodigen graag een isolatieadviseur uit om bij u langs te komen en de beschikbare opties met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u een koopwoning heeft die u zelf bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager kunnen zijn dan u aanvankelijk had gedacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het van essentieel belang dat we uw woning eerst inspecteren. Onze adviseurs zijn bereid om bij u langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Ze zullen u graag informeren over de besparingen die mogelijk zijn door middel van isolatie en zullen u ook op de hoogte brengen van de beschikbare subsidiemogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.

Plan een kosteloos en vrijblijvend consult in.

Tijdens dit consult zal een isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren beoordelen met gespecialiseerde meetapparatuur. Hiermee kunnen we onder andere de aanwezigheid van roest in de spouwankers controleren en eventuele luchtlekkages opsporen.

Indien uit deze meting blijkt dat isolatie niet rendabel is, zullen we u adviseren om NIET voor isolatie te kiezen. Ons doel is het verstrekken van deskundig advies, niet het aandringen op verkoop.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden tevreden klanten gingen u voor.

Het isoleren van uw spouwmuren kan een belangrijke beslissing zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich echter geen zorgen te maken; onze deskundige vakmensen zorgen dagelijks voor de tevredenheid van onze klanten door hun huizen vakkundig te isoleren.

Wilt u meer weten over de ervaringen van onze klanten? Neem dan gerust een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Gecertificeerd door Insula

BKW Isolatie maakt gebruik van isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, wat ons in staat stelt om eerlijk en voordelig advies te verstrekken. Wij opereren merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit binnen de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die bij Insula zijn aangesloten garanderen hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Wilt u uw spouwmuren professioneel laten isoleren in Oosterhout?

Isolatie draagt bij aan het comfort in uw woning en kan energiekosten tot wel 30% per jaar besparen. Vaak verdient u uw investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie? Isolatie is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door isolatie kan warmte nog maar nauwelijks ontsnappen naar buiten, wat leidt tot verlaagde verwarmingskosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*