Spouwmuurisolatie in Oss

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs in Oss voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

BKW Isolatie is dé toonaangevende isolatiespecialist in Oss. Jaarlijks helpen we duizenden huishoudens, inclusief die in Oss, om hun woning beter te isoleren.

Met onze spouwmuurisolatie hoeft u minder vaak en minder lang te verwarmen, omdat de warmte effectief wordt vastgehouden. Het isolatiemateriaal reflecteert warmte, waardoor uw woning in de winter warmer blijft en in de zomer juist koeler.

Het isoleren van uw spouwmuren resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening, een comfortabeler binnentemperatuur gedurende het jaar, en u draagt direct bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wilt u ontdekken hoeveel u kunt besparen? Vraag dan nu gratis een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs in Oss!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom kiezen voor Spouwmuurisolatie in Oss?

Spouwmuurisolatie biedt diverse voordelen, waarvan een aangenamer binnenklimaat een van de belangrijkste is. Het isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap om warmte te weerkaatsen, wat resulteert in een betere beheersing van de binnentemperatuur. In de winter blijft de warmte langer behouden, waardoor u minder hoeft te verwarmen en de temperatuur in huis stabieler blijft.

Bovendien heeft het isoleren van uw spouwmuren positieve effecten op het energielabel van uw woning, wat op zijn beurt de waarde ervan verhoogt. Dit zorgt er ook voor dat uw huis in Oss sneller verkocht kan worden omdat potentiële kopers tegenwoordig de voorkeur geven aan woningen met betere energielabels.

Als u in Oss in de buurt van een drukke weg of een andere lawaaierige omgeving woont, kan spouwmuurisolatie ook geluidsoverlast verminderen. Geluiden dringen minder gemakkelijk uw woning binnen, terwijl geluiden van binnenuit minder hoorbaar zijn voor de buitenwereld.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Oss?
 

Profiteer van subsidiemogelijkheden bij isolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie in Oss variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de omvang van uw woning. Onze isolatiediensten beginnen al vanaf 1200 euro. Gelukkig heeft de overheid subsidieregelingen beschikbaar gesteld. Een isolatieadviseur staat klaar om bij u langs te komen en de beschikbare mogelijkheden met u te bespreken.

Voldoe ik aan de vereisten?

U komt in aanmerking voor subsidie als u een eigen koopwoning heeft die u zelf bewoont. Hierdoor kunnen de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager uitvallen dan u aanvankelijk had gedacht!

Om een accurate offerte op te stellen, is het van cruciaal belang dat we uw woning eerst beoordelen. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Oss voor een informatief gesprek. Ze lichten graag toe hoeveel u kunt besparen met isolatie en welke subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn. Neem nu contact op voor het maken van een kosteloze en vrijblijvende afspraak.

Plan direct een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek zal een isolatiespecialist de staat van uw spouwmuren grondig beoordelen met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur. Hiermee worden zaken als mogelijke roest in de spouwankers en eventuele luchtlekkages gecontroleerd.

Indien uit deze meting blijkt dat isolatie weinig rendement oplevert, zullen we u eerlijk adviseren om NIET te kiezen voor isolatie. Ons hoofddoel is het verstrekken van deskundig advies en niet het voeren van een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden anderen hebben de stap al gezet

Het isoleren van uw spouwmuren kan een ingrijpende beslissing zijn. Maar bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Ons vakkundige team maakt dagelijk klanten blij door hun woning deskundig te isoleren.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten ontdekken? Neem dan een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula Gecertificeerd

BKW Isolatie heeft toegang tot alle isolatiematerialen die door Insula zijn goedgekeurd, wat ons in staat stelt om objectief en voordelig advies te verstrekken. Dit betekent dat we geen voorkeur hebben voor specifieke merken.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich toelegt op het handhaven van kwaliteitsnormen in de isolatiebranche. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Professionele Spouwmuurisolatie 

Overweegt u om uw spouwmuren professioneel te laten isoleren? Isolatie draagt aanzienlijk bij aan het comfort in uw woning en resulteert in aanzienlijke besparingen op energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak verdient u de initiële investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat houdt isolatie in?

Isoleren betekent het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nog maar minimaal naar buiten ontsnappen, wat resulteert in verlaagde verwarmingskosten en een aangenamer binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*