Spouwmuurisolatie in Roosendaal

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door ervaren vakmensen
✓ De investering verdient zich vaak binnen 5 jaar terug
Eerlijk advies en transparante prijzen
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze deskundige adviseurs staan klaar om bij u langs te komen in Roosendaal voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat BKW Isolatie voor u kan betekenen

BKW Isolatie is de toonaangevende isolatiespecialist in Nederland. Jaarlijks helpen we duizenden huishoudens, waaronder die in Roosendaal, om hun woningen beter te isoleren.

Door uw spouwmuren te laten isoleren hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten omdat de warmte beter behouden blijft. Het isolatiemateriaal weerkaatst warmte, waardoor deze minder snel de woning verlaat. Hierdoor blijft uw huis in de winter warmer en in de zomer koeler.

Spouwmuurisolatie helpt u om aanzienlijk te besparen op uw energierekening, zorgt voor een comfortabelere binnentemperatuur en draagt direct bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Vraag dan vandaag nog een gratis adviesgesprek aan. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Roosendaal!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Spouwmuurisolatie in Roosendaal biedt tal van voordelen:

Door isolatiemateriaal in de spouwmuur aan te brengen wordt de binnentemperatuur in uw woning aangenamer. In de winter blijft de warmte langer binnen terwijl in de zomer de warmte juist buiten blijft. Dit resulteert in minder stookkosten en een stabielere binnentemperatuur.

Het isoleren van uw spouwmuren kan het energielabel van uw huis verbeteren, wat op zijn beurt de waarde van uw woning verhoogt. In een tijd waarin kopers de voorkeur geven aan betere energielabels kan dit uw huis in Roosendaal aantrekkelijker maken voor potentiële kopers.

Spouwmuurisolatie zorgt er niet alleen voor dat warmte beter wordt vastgehouden, maar het vermindert ook geluidsoverlast. Hierdoor dringen geluiden van buitenaf minder door in uw woning en worden geluiden van binnenuit minder hoorbaar voor anderen.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Roosendaal?
 

Isoleren met subsidie

De prijs voor spouwmuurisolatie in Roosendaal varieert afhankelijk van de specifieke eisen en de grootte van uw huis. BKW Groep isoleert vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat de overheid subsidies aanbiedt om deze kosten te verlagen. Een isolatieadviseur staat klaar om uw situatie te beoordelen en de beschikbare opties met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie in Roosendaal als u een eigen koopwoning heeft en deze zelf bewoont. Dit betekent dat de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager kunnen uitvallen dan u aanvankelijk had gedacht!

Om een nauwkeurige offerte op te stellen, is het essentieel dat we eerst uw woning inspecteren. Onze adviseurs komen graag bij u langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Ze zullen u graag informeren over de besparingsmogelijkheden door middel van isolatie en u op de hoogte brengen van de beschikbare subsidiemogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een kosteloze en vrijblijvende afspraak.

Plan nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in!

Tijdens dit gesprek zal een ervaren isolatiespecialist de staat van uw spouwmuren onderzoeken met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur. We controleren bijvoorbeeld op mogelijke roest in de spouwankers en kijken of er eventuele luchtlekkages zijn.

Mocht uit deze meting blijken dat isoleren onvoldoende rendement oplevert voor uw situatie, dan zullen we u eerlijk adviseren om niet te kiezen voor isolatie. Ons doel is u voorzien van gedegen advies, zonder enkel een verkoopgesprek. U kunt dus vertrouwen op onze professionele expertise.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Duizenden mensen hebben al voor ons gekozen om hun spouwmuren te laten isoleren. Wij begrijpen dat dit een belangrijke beslissing is voor uw woning. Bij BKW Isolatie hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Onze deskundige vakmensen zorgen er dagelijks voor dat mensen tevreden zijn met hun goed geïsoleerde woningen.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten lezen? Neem dan een kijkje bij de onafhankelijke reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is trots op het feit dat we gecertificeerd zijn door Insula. Dit betekent dat we werken met isolatiematerialen die voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden die door Insula zijn goedgekeurd. Onze certificering stelt ons in staat om eerlijk en gunstig advies te geven aan onze klanten. We zijn merkonafhankelijk, wat betekent dat we u de beste isolatieoplossingen kunnen bieden, ongeacht het merk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula moeten voldoen aan strenge richtlijnen, wat garant staat voor goede kwaliteit en professionele service. U kunt erop vertrouwen dat BKW Isolatie aan deze hoge normen voldoet.

Professioneel uw spouwmuren laten isoleren?

Uw spouwmuren laten isoleren kan aanzienlijke voordelen bieden. Isolatie verbetert het comfort van uw woning en leidt tot aanzienlijke energiebesparingen, vaak tot wel 30% op jaarbasis. Wat is isolatie precies?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren. Door te isoleren kan warmte nauwelijks nog naar buiten ontsnappen, wat resulteert in lagere stookkosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, waaronder URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Het kiezen van het juiste isolatiemateriaal kan afhangen van uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw woning. Het is raadzaam om een professionele isolatiespecialist te raadplegen voor advies op maat.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*