Spouwmuurisolatie Rotterdam

Realiseer tot 30% besparing op uw energierekening
 Profiteer van professionele isolatie door ervaren vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs staan klaar om kosteloos en zonder verplichtingen bij u in Rotterdam langs te komen in voor een adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie, de toonaangevende isolatiespecialist in Nederland, maakt jaarlijks duizenden huishoudens, waaronder die in Rotterdam, gelukkig met een beter geïsoleerd huis.

Onze spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat u minder vaak de verwarming hoeft aan te zetten en dat de warmte langer in uw huis blijft. Ons isolatiemateriaal werkt als een schild dat de warmte binnenhoudt in de winter en juist buiten houdt in de zomer.

Kies voor spouwmuurisolatie en u bespaart niet alleen op uw energierekening, maar geniet ook van een constant aangename binnentemperatuur. Bovendien draagt u direct bij aan een groenere planeet.

Wilt u ontdekken hoeveel u kunt besparen? Vraag snel een gratis adviesgesprek aan. Onze specialisten komen graag bij u langs in Rotterdam!

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Waarom uw spouwmuren isoleren in Rotterdam?

Eén van de aantrekkelijke aspecten van spouwmuurisolatie is dat deze bijdraagt aan een meer comfortabele binnentemperatuur. Isolatiemateriaal fungeert als een buffer voor warmte. In de winter behoudt het de warmte binnenshuis en in de zomer houdt het de hitte juist buiten. Hierdoor blijft de warmte gedurende de winter langer behouden, waardoor u minder hoeft te verwarmen en een stabiele binnentemperatuur behoudt.

Daarnaast leidt spouwmuurisolatie tot een verbetering van het energielabel van uw woning, wat de waarde ervan verhoogt. Bovendien zal uw woning in Rotterdam sneller verkopen, aangezien moderne kopers de voorkeur geven aan woningen met betere energielabels.

Woont u in Rotterdam in de buurt van een drukke straat of andere lawaaierige omgeving? Spouwmuurisolatie vermindert tevens de geluidsoverlast. Geluiden dringen minder uw huis binnen en geluiden van binnenuit zijn minder hoorbaar buitenshuis.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Rotterdam?
 

Isolatie met subsidie in Rotterdam

De kosten voor spouwmuurisolatie in Rotterdam variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de grootte van uw huis. We bieden al isolatiediensten vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat u in aanmerking kunt komen voor subsidie van de overheid. Een isolatieadviseur staat klaar om bij u in Rotterdam langs te komen en alle mogelijkheden met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking voor subsidie in Rotterdam?

U komt in aanmerking voor de subsidie in Rotterdam als u een koopwoning heeft die u zelf bewoont. De kosten voor het isoleren van uw spouwmuren kunnen dus aanzienlijk lager zijn dan u in eerste instantie dacht!

Om een goede offerte op te stellen is het belangrijk dat we eerst uw woning bekijken. Onze adviseurs komen graag bij u langs in Rotterdam voor een gratis adviesgesprek. Zij vertellen graag hoeveel u bespaart met isolatie en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Neem nu contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

Maak direct een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult. Tijdens dit adviesgesprek zal een isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren onderzoeken met gespecialiseerde meetapparatuur. We controleren bijvoorbeeld op mogelijke roest in de spouwankers en eventuele luchtlekken.

Indien uit deze metingen blijkt dat isolatie niet de meest rendabele keuze is, zullen we u adviseren om niet voor isolatie te kiezen. Ons doel is om u te voorzien van deskundig advies, niet om een verkoopgesprek te voeren.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

De beslissing om uw spouwmuren te laten isoleren kan een grote stap lijken. Bij BKW Isolatie hoeft u echter geen zorgen te maken. Onze ervaren vakmensen brengen dagelijks vreugde bij huiseigenaren door vakkundig isolatiewerk te leveren.

Wilt u de ervaringen van onze klanten ontdekken? Neem dan een kijkje bij hun onafhankelijke beoordelingen op Google!"

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie heeft toegang tot alle isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, wat ons in staat stelt om eerlijk en voordelig advies te verstrekken. Wij zijn volledig ongebonden aan specifieke merken.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die lid zijn van Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Wilt u professionele spouwmuurisolatie?

Isolatie verbetert het wooncomfort en leidt tot aanzienlijke besparingen op energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak heeft u uw investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdiend.

Maar wat is isolatie precies?

Isolatie is het proces waarbij isolatiemateriaal in een gebouw wordt aangebracht om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Dankzij isolatie kan warmte nauwelijks nog ontsnappen, wat leidt tot verlaagde verwarmingskosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim."

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*