Spouwmuurisolatie in Tilburg

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs in Tilburg voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie staat bekend als dé isolatiespecialist in Tilburg. Jaarlijks dragen wij ons steentje bij door duizenden huishoudens, waaronder die in Tilburg, te helpen met het verbeteren van hun woningisolatie.

Door uw spouwmuren te laten isoleren hoeft u de verwarming minder vaak en voor kortere periodes aan te zetten. Dankzij de effectieve warmtebehoudende eigenschappen van het isolatiemateriaal. Deze materialen weerkaatsen warmte, waardoor uw huis in de winter warmer blijft en in de zomer juist koeler.

Het isoleren van uw spouwmuren resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening, verbeterd wooncomfort het hele jaar door en draagt bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

Wilt u ontdekken hoeveel u kunt besparen? Aarzel dan niet en vraag nu gratis een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs in Tilburg!

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Waarom uw spouwmuren isoleren in Tilburg?

Een van de voordelen van spouwmuurisolatie is het verbeterde binnenklimaat dat het met zich meebrengt. Isolatiemateriaal heeft namelijk de eigenschap warmte te weerkaatsen. Hierdoor blijft de warmte in de winter langer binnen en in de zomer juist buiten, wat resulteert in een stabielere binnentemperatuur en minder behoefte aan verwarming.

Met spouwmuurisolatie verbetert u niet alleen het comfort, maar verhoogt u ook het energielabel van uw woning, waardoor de waarde ervan stijgt. Bovendien kunt u uw woning sneller verkopen, omdat potentiële kopers steeds meer waarde hechten aan betere energieprestaties.

Woont u in de buurt van een drukke weg of een andere lawaaierige omgeving in Tilburg? Het isoleren van uw spouwmuren vermindert tevens geluidsoverlast. Geluiden dringen minder gemakkelijk uw woning binnen, en geluiden van binnenuit zijn minder hoorbaar voor de buitenwereld.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in Tilburg?
 

Isolatie met overheidssteun

De kosten voor spouwmuurisolatie in Tilburg variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de omvang van uw woning. Onze isolatiediensten beginnen al vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat de overheid subsidie verstrekt. Een isolatieadviseur komt graag bij u langs in Tilburg te komen en de beschikbare opties met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U kunt aanspraak maken op de subsidie in Tilburg als u een koopwoning bezit waarin u zelf woont. Hierdoor kunnen de kosten voor het isoleren van uw spouwmuren aanzienlijk lager uitvallen dan u aanvankelijk had gedacht.

Om een accurate offerte op te stellen is het van belang dat we eerst uw woning in Tilburg bezichtigen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om kosteloos bij u langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zij voorzien u graag van informatie over de besparingen die u kunt realiseren met isolatie en de beschikbare subsidiemogelijkheden. Aarzel niet om nu contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvende afspraak.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren grondig met behulp van gespecialiseerde meetapparatuur. Hiermee kunnen we diverse aspecten beoordelen, zoals de aanwezigheid van roest in de spouwankers of mogelijke luchtlekkages.

Indien uit deze metingen blijkt dat isolatie niet kosteneffectief is, zullen we u juist adviseren om NIET voor isolatie te kiezen. Ons doel is u te voorzien van een deskundig advies en niet om een verkoopgesprek te voeren.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Uw spouwmuren laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Gecertificeerd door Insula

BKW Isolatie heeft toegang tot alle isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula, waardoor wij u een objectief en voordelig advies kunnen verstrekken. Hierdoor zijn we volledig onafhankelijk van specifieke merken.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich inzet voor het handhaven van kwaliteitsnormen in de isolatiebranche. Bedrijven die aangesloten zijn bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, aangezien ze voldoen aan strikte richtlijnen.

Professionele Spouwmuurisolatie

Het laten isoleren van uw spouwmuren draagt bij aan het comfort in uw woning en levert aanzienlijke besparingen op in energiekosten, tot wel 30% per jaar. Vaak kunt u uw initiële investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdienen.

Wat houdt isolatie in?

Isoleren betreft het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw met als doel het verminderen van warmteverlies en het verbeteren van de energie-efficiëntie.

Met isolatie wordt warmte effectief binnengehouden, wat resulteert in verlaagde verwarmingskosten en een comfortabeler binnenklimaat. Isolatie kan worden uitgevoerd met verschillende materialen, waaronder URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*