Spouwmuurisolatie in het Westland

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en transparante prijzen
Binnenshuis blijft warmte behouden, terwijl de kou buiten blijft

Onze deskundige adviseurs staan klaar om bij u langs te komen in het Westland voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Aarzel niet om nu een afspraak te maken!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit is wat wij voor u kunnen betekenen

BKW Isolatie staat bekend als dé isolatiespecialist in Nederland en we helpen jaarlijks duizenden huishoudens, waaronder die in het Westland, zoals Naaldwijk en Monster, om hun woningen beter te isoleren.

Met spouwmuurisolatie hoeft u minder vaak en voor kortere duur de verwarming aan te zetten, aangezien de warmte effectiever behouden blijft. Het isolatiemateriaal weerkaatst warmte, waardoor deze minder snel uw woning verlaat. Dit betekent dat de warmte in de winter binnenshuis blijft, terwijl deze in de zomer buiten wordt gehouden.

Spouwmuurisolatie biedt niet alleen besparingen op uw energierekening, maar verbetert ook de algehele binnentemperatuur, terwijl u tegelijkertijd een milieuvriendelijke keuze maakt.

Wilt u weten welke besparingsmogelijkheden er voor u zijn? Aarzel dan niet en vraag gratis een adviesgesprek aan. Wij komen graag bij u langs in het Westland!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Waarom spouwmuren Isoleren in het Westland?

Spouwmuurisolatie biedt een breed scala aan voordelen, die verder gaan dan alleen maar energiebesparing. Allereerst draagt het bij aan een aangenamere binnentemperatuur gedurende het hele jaar. Het isolatiemateriaal reflecteert warmte waardoor in de winter de warmte binnen blijft en in de zomer de warmte buiten wordt gehouden. Dit zorgt voor een constantere binnentemperatuur, waardoor u minder afhankelijk bent van verwarmen in de winter en koelen in de zomer, wat leidt tot zowel comfort als energiebesparing.

Een ander belangrijk aspect van spouwmuurisolatie is de positieve invloed op het energielabel van uw woning. Dit label is van cruciaal belang voor de waardebepaling van uw huis. Door uw spouwmuren te isoleren verbetert u het energielabel aanzienlijk. Dit verhoogt niet alleen de marktwaarde van uw woning in het Westland, maar maakt het ook aantrekkelijker voor potentiële kopers.

voor degenen die in lawaaierige omgevingen wonen biedt spouwmuurisolatie ook geluidsisolatie. Geluiden van buitenaf dringen minder uw woning binnen, en geluiden van binnenuit zijn minder hoorbaar voor de buitenwereld. Dit draagt bij aan uw algehele wooncomfort en kan de kwaliteit van uw leefomgeving aanzienlijk verbeteren.

spouwmuurisolatie biedt niet alleen financiële voordelen en een verbeterde energie-efficiëntie maar het draagt ook bij aan uw comfort, de waarde van uw woning en de kwaliteit van uw woonomgeving. Het is een investering die op diverse niveaus positieve resultaten oplevert.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een spouwmuur laten isoleren in het Westland?
 

Isolatie met subsidie in het Westland

De kosten voor spouwmuurisolatie in het Westland variëren, afhankelijk van uw specifieke behoeften en de grootte van uw woning. Onze isolatiediensten beginnen al vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat u in aanmerking kunt komen voor subsidies van de overheid. Een isolatieadviseur staat klaar om bij u thuis te komen en de diverse mogelijkheden met u te bespreken.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor subsidie als u een eigen koopwoning bewoont in het Westland. Het isoleren van uw spouwmuren kan leiden tot aanzienlijk lagere kosten dan u in eerste instantie zou verwachten!

Om een passende offerte te kunnen maken, is het van belang dat we uw woning eerst bezichtigen. Onze adviseurs staan klaar om bij u langs te komen voor een kosteloos adviesgesprek. Ze zullen u graag informeren over de besparingen die u kunt realiseren met isolatie en welke subsidiemogelijkheden beschikbaar zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op om een gratis en vrijblijvende afspraak te regelen.

Plan direct een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in.

Tijdens dit adviesgesprek zal een isolatiespecialist de conditie van uw spouwmuren beoordelen, gebruikmakend van gespecialiseerde meetapparatuur. Dit stelt ons in staat om te controleren of er bijvoorbeeld roest in de spouwankers aanwezig is of dat er wellicht sprake is van luchtlekkage.

Indien uit deze meting blijkt dat isolatie niet rendabel is, zullen we u adviseren om géén isolatie te overwegen. Ons doel is het bieden van deskundig advies, niet het voeren van een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen zijn u al voorgegaan.

Het isoleren van uw spouwmuren kan een ingrijpende beslissing zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich echter geen zorgen te maken. Onze vakkundige medewerkers zorgen dagelijks voor tevreden klanten door hun woningen deskundig te isoleren.

Wilt u graag de ervaringen van onze klanten ontdekken? Bekijk dan hun onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is in het bezit van alle isolatiematerialen die door Insula zijn goedgekeurd, waardoor we u een eerlijk en voordelig advies kunnen verstrekken. Onze aanpak is dus niet gebonden aan specifieke merken; we zijn merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zich bij Insula aansluiten, garanderen hoogwaardige kwaliteit doordat ze voldoen aan strenge richtlijnen.

Professionele Spouwmuurisolatie

Isolatie is een essentiële stap om het comfort van uw woning te verbeteren en energiekosten te verlagen, met potentiële besparingen tot wel 30% op jaarbasis. Vaak zult u de initiële investering al binnen drie tot vijf jaar terugverdienen.

Wat houdt isolatie in? Isolatie is het proces waarbij isolatiematerialen in een gebouw worden aangebracht om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren wordt warmte effectief vastgehouden, waardoor de verwarmingskosten dalen en het binnenklimaat veel comfortabeler wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met diverse materialen, zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.

Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*