Vliering isoleren

Heef u een zolderruimte in uw huis? Dit is vaak het hoogste deel van de woning dat gebruikt wordt als extra opslagruimte. Toegang is meestal via een klein luik, waardoor de ruimte soms wat beperkt aanvoelt. De vliering is niet altijd een kleine ruimte. In oudere woningen kan het ook een veelgebruikte verdieping zijn. Dit zien we vaak bij woningen gebouwd tussen ongeveer 1900 en 1940.

Een kleine of grote vliering, isoleren loont. Welke materialen gebruiken we? Wat zijn de voordelen? En wat zijn de kosten? BKW Isolatie helpt u graag.

✓  Vele tevreden huiseigenaren gingen u voor:

Voordelen van vliering isolatie

✓ Vermindering gasverbruik > lagere energierekening
✓ Geluidsdemping > vermindering geluidsoverlast
✓ Beter energielabel van uw woning > hogere woningwaarde
✓ Snellere opwarming van de woning
✓ Aangenamere binnentemperatuur
✓ Houd de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen

Adviesgesprek aanvragen

 

Wilt u uw vliering professioneel laten isoleren?

Isolatie biedt niet alleen meer comfort, maar leidt ook tot aanzienlijke energiebesparingen. U kunt tot wel 30% per jaar besparen op energiekosten en vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Maar wat houdt isolatie precies in?
Het is een proces waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door isolatie wordt de warmte bijna niet meer naar buiten geleid, wat resulteert in lagere stookkosten en een aangenamer binnenklimaat.

 

Isoleren met cellulose, minimale milieu-impact

BKW Isolatie gebruikt uitsluitend cellulose om vlieringen te isoleren. Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Daarom een perfect materiaal om uw vliering te isoleren.

Bij het isoleren van een vliering met cellulose wordt het materiaal losjes onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

Wij isoleren ook bij u in de buurt

✓ We adviseren u graag over de mogelijke subsidies
✓ Vakkundige plaatsing door onze professionals
✓ Nu tijdelijk met gunstige subsidies

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Bel ons op: 085 060 66 63 of 

 Vraag een adviesgesprek aan

 

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie is gecertificeerd door Insula. Hierdoor hebben we toegang tot een breed scala aan isolatiematerialen die zijn goedgekeurd door Insula. We kunnen daardoor eerlijk en voordelig advies geven, zonder gebonden te zijn aan specifieke merken.

Insula fungeert als een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor hoogwaardige kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen. Bij BKW Isolatie kunt u erop vertrouwen dat wij aan deze kwaliteitsnormen voldoen en de beste isolatieoplossingen bieden voor uw woning.


Vliering isoleren kosten

 

Subsidie voor het isoleren van uw vliering 

De uitgaven voor het isoleren van uw vliering hangen deels af van uw specifieke eisen en de dimensies van uw woning. We beginnen met isolatiewerkzaamheden al vanaf 1200 euro. Het goede nieuws is dat u een subsidie kunt ontvangen van de overheid. In een kosteloos adviesgesprek nemen we graag de mogelijkheden met u door.

Kom ik in aanmerking subsidie?

U bent in aanmerking voor de subsidie als u de bewoner en de eigenaar bent van een al bestaand huis. De prijs voor het isoleren van uw vliering kan dus aanzienlijk minder zijn dan u oorspronkelijk had verwacht!

Het is noodzakelijk om uw woning eerst te inspecteren om een nauwkeurige offerte op te stellen. Onze adviseurs komen met plezier naar u toe voor een gratis adviesgesprek. In dit gesprek kunt u al uw vragen stellen, doen we een aantal metingen met onze apparatuur en vertellen we u over de besparingen die u kunt realiseren door isolatie en de beschikbare subsidies. 

Duizenden mensen gingen u voor

Het laten isoleren van uw vliering kan als een spannende beslissing aanvoelen. Gelukkig hoeft u zich bij BKW Isolatie geen zorgen te maken. Onze bekwame vakmensen zetten zich dagelijks in om mensen blij te maken door hun woning vakkundig te isoleren.

Wilt u graag weten wat onze klanten ervan vinden? Neem dan een kijkje bij de onafhankelijke beoordelingen op Google!

 

 

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies.
Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.

Gratis en vrijblijvend.
Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.

Scherpe offerte.
We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.