Bodem kruipruimte laten isoleren

Bespaar tot 30% op uw energierekening
Professionele isolatie door échte vakmensen
✓ De investering is vaak al binnen 5 jaar terugverdiend
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
De warmte blijft binnen en de kou buiten

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

 

Dit kunnen we voor u betekenen

BKW Isolatie is dé isolatiespecialist van Nederland. Jaarlijks helpen wij duizenden huishoudens aan een beter geïsoleerde woning.

Door de bodem van uw kruipruimte te laten isoleren hoeft u minder vaak en minder lang de verwarming aan te zetten, omdat de kou vanuit de bodem beter wordt tegengehouden. De kou van de grond treedt minder snel de woning binnen via de kruipruimte. Bodemisolatie is dus onmisbaar voor een goed geïsoleerd huis.

Door de bodem van uw kruipruimte te isoleren bespaart u flink op de energierekening én bent u direct milieuvriendelijker bezig.

Vraag een gratis adviesgesprek aan


Waarom isoleren?

Eén van de voordelen van bodemisolatie is dat de binnentemperatuur aangenamer gaat worden. Isolatiemateriaal reflecteert namelijk warmte. In de winter wordt de warmte daarom binnengehouden en in de zomer blijft de warmte juist buiten. De warmte blijft 's winters beter hangen, waardoor u minder hoeft te stoken en de binnentemperatuur constanter blijft.

Door de bodem van uw kruipruimte te isoleren stijgt het energielabel, waardoor uw woningwaarde ook stijgt. Bovendien verkoopt u de woning sneller, omdat woningkopers tegenwoordig de voorkeur geven aan betere energielabels.

Woont u in een gebied met veel bodemgeluiden of trillingen, bijvoorbeeld door treinverkeer in de buurt? Het isoleren van uw kruipruimte zorgt ook dat dergelijke geluiden en trillingen minder goed merkbaar zijn. Geluiden en trillingen van buitenaf hebben minder impact, maar ook geluiden van binnenuit worden door de geïsoleerde bodem beter gedempt.


De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost bodemisolatie van de kruipruimte?
 

Isoleren met subsidie

De kosten van het isoleren van de bodem uw kruipruimte zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. We isoleren al vanaf 1200 euro. Gelukkig kunt u subsidie krijgen van de overheid. In een gratis adviesgesprek leggen we graag de mogelijkheden uit.

Wanneer kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking voor de subsidie als u bewoner en eigenaar bent van een bestaande woning. De kosten voor het isoleren van uw kruipruimte kunnen dus aanzienlijk lager zijn dan u in eerste instantie dacht!

Om een goede offerte op te stellen is het belangrijk dat we eerst uw woning bekijken. Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis adviesgesprek. Zij vertellen graag hoeveel u bespaart met isolatie en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Neem nu contact op om een gratis en vrijblijvende afspraak te maken.

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de staat van uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage. Blijkt uit deze meting dat isoleren te weinig rendement heeft? Dan adviseren we u om NIET te kiezen voor isolatie. We komen voor goed advies, niet voor een verkoopgesprek.

Nu een adviesgesprek aanvragen

Duizenden mensen gingen u voor

Uw bodem van de kruipruimte laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.


Professioneel je kruipruimte laten isoleren?

Isolatie bevordert het comfort van je woning en bespaart energiekosten. Tot wel 50% op jaarbasis. Vaak verdien je de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie is een manier van isoleren waarbij isolatiemateriaal wordt aangebracht op de bodem van de kruipruimte onder een woning. Het doel is om de kou vanuit de bodem tegen te houden en daardoor het wooncomfort te verhogen en het energieverbruik te verminderen.

De isolatiespecialist begint met het inspecteren van de kruipruimte om de toestand en de vochtigheidsgraad te bepalen. Afhankelijk van deze bevindingen kiest de specialist het geschiktste isolatiemateriaal. Dit kan bijvoorbeeld isolatieparels, isolatieschelpen of isolatiematrassen zijn. Een monteur brengt vervolgens het isolatiemateriaal aan op de bodem van de kruipruimte, zodat het een uniforme laag vormt. Hierdoor wordt de koude lucht van de grond geblokkeerd en blijft de warmte beter in de woning hangen.


Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*