Krijg tot 2000 euro subsidie!

Tot 2000 euro subsidie van de gemeente Pijnacker-Nootdorp, naast de reguliere overheidssubsidie. Isoleer voor een ongekend laag bedrag!
✓ Wij adviseren u over isolatie en de subsidie(aanvraag)
Eerlijk advies en een eerlijke prijs
Vakkundige uitvoer van de isolatiewerkzaamheden
Een duurzamere woning en een lagere energierekening

Onze adviseurs komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Zo kunt u 1 september direct de aanvraag doen voor subsidie en is vóór de winter uw woning al geïsoleerd. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Dit kunnen we voor u betekenen

Jaarlijks helpen wij duizenden huishoudens aan een beter geïsoleerde woning, waaronder in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Mogen wij uw huis ook isoleren, zodat u flink bespaart op de energierekening?

Door uw woning te isoleren bespaart u flink op de energierekening, wordt de binnentemperatuur prettiger én bent u direct milieuvriendelijker bezig. Ook stijgt hiermee de waarde van uw woning, omdat woningzoekenden de voorkeur geven aan duurzame woningen.

Deze werkzaamheden voeren wij vakkundig en netjes uit. Onze ervaren isolatiespecialisten voeren de klus professioneel uit, staan u vriendelijk te woord én laten na afloop alles netjes achter. Over het algemeen duren de isolatiewerkzaamheden maar één dag.

Wilt u ook een goed geïsoleerde woning? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan!

Vraag een gratis adviesgesprek aan

 

Waarom isoleren?

Eén van de voordelen van het laten isoleren van uw woning is dat de binnentemperatuur aangenamer gaat worden. Isolatiemateriaal reflecteert namelijk warmte. In de winter blijft de warmte daarom binnen en in de zomer blijft de warmte juist buiten. De warmte blijft 's winters langer hangen, waardoor u minder hoeft te stoken en de binnentemperatuur constanter blijft. Ook warmt de woning sneller op, omdat de warmte niet meer naar buiten 'lekt'.

Door uw huis te isoleren stijgt het energielabel, waardoor uw woningwaarde ook stijgt. Bovendien verkoopt u de woning sneller, omdat woningkopers tegenwoordig de voorkeur geven aan betere energielabels.

Woont u naast een drukke weg of andere rumoerige situatie? Het isoleren van uw woning zorgt ook dat geluiden minder goed hoorbaar zijn. Geluiden komen minder uw woning binnen, maar ook geluiden van binnenuit zijn buiten minder goed hoorbaar.

 

De voordelen op een rij

Minder gasverbruik, lagere energierekening

 De woning sneller opgewarmd

✓ Aangenamere binnentemperatuur

 Minder geluidsoverlast

 In de zomer blijft de warmte buiten, in de winter blijft de warmte binnen

Beter energielabel, dus hogere woningwaarde

 

 

 

 


Wat kost een woning laten isoleren?
 

Isoleren met subsidie

De kosten van isoleren zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de afmetingen van uw woning. Dankzij de subsidie van de gemeente wordt woningisolatie gelukkig zeer voordelig! Zeker omdat u óók nog ISDE-subsidie van de overheid kunt krijgen. De subsidies kunt u namelijk gewoon 'stapelen'.

De subsidie werkt als volgt:

  • Wij komen langs voor een gratis adviesgesprek, waarin we ter plekke een accurate en scherpe offerte opstellen.
  • Vanaf 1 september doet u de subsidieaanvraag bij de gemeente, via een digitaal contactformulier. Hierin voegt u onze offerte bij.
  • De gemeente reserveert het subsidiebedrag voor u.
  • Wij voeren de werkzaamheden uit.
  • Na de werkzaamheden vult u weer een digitaal formulier in van de gemeente met de factuur, het betaalbewijs en minimaal drie foto's van de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Het subsidiebedrag krijgt u van de gemeente na goedkeuring uitbetaald op uw rekening.

Wanneer kom ik in aanmerking?

De subsidie van de gemeente Pijnacker-Nootdorp krijgt u als u voldoet aan deze voorwaarden:

  • U heeft een oudere woning (tot bouwjaar 1992) met een slecht energielabel (D of lager).
  • U moet voldoen aan een minimum aantal te laten isoleren vierkante meters (minimaal 10 meter muurisolatie, 20 meter vloer- of dakisolatie).
  • De werkzaamheden zijn nog niet uitgevoerd. De aanvraag doet u vóór de aanvraag. Dat kan vanaf 1 september 2023.
  • De subsidiepot van 1,3 miljoen euro is nog niet leeg.

Verder is het belangrijk om te weten dat het subsidiebedrag van de gemeente maximaal 50% is van de totale kosten. Daarnaast krijgt u voor 1 isolatiemaatregel maximaal € 1460 euro en bij meerdere isolatiemaatregelen maximaal € 2000 subsidie. De subsidie krijgt u voor de kosten van het isolatiemateriaal en onze werkzaamheden.

Meer weten over de subsidieregeling? Bekijk het op de website van gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Bekijk de website

Plan direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in

In het adviesgesprek onderzoekt een isolatiespecialist de staat van uw dak, vliering, spouwmuur en/of kruipruimte. Dat doet de specialist met behulp van speciale meetapparatuur. Zo bekijken we bijvoorbeeld of er roest in de spouwankers zit, of dat er wellicht sprake is van een luchtlekkage.

Blijkt uit deze meting dat isoleren te weinig rendement heeft? Dan adviseren we u om NIET te kiezen voor isolatie. We komen voor goed advies, niet voor een verkoopgesprek.

Bas de Mooij
Isolatiespecialist regio Noord-Holland & Zuid-Holland
0613499708

Duizenden mensen gingen u voor

Uw woning laten isoleren kan een spannende stap zijn. Bij BKW Isolatie hoeft u zich geen zorgen te maken, onze vakmensen maken elke dag weer mensen blij door hun huis kundig te isoleren.

Benieuwd naar de verhalen van onze klanten? Bekijk dan hun onafhankelijk reviews op Google!

 

Insula gecertificeerd

BKW Isolatie beschikt tot alle door Insula goedgekeurde isolatiematerialen, waardoor we een eerlijk en gunstig advies kunnen geven. We zijn dus merkonafhankelijk.

Insula is een onafhankelijk kennisinstituut dat de kwaliteit in de isolatiebranche waarborgt. Bedrijven die zijn aangesloten bij Insula staan garant voor goede kwaliteit, omdat ze voldoen aan strenge richtlijnen.


Professioneel uw woning laten isoleren?

Isolatie bevordert het comfort van uw woning en bespaart energiekosten. Tot wel 30% op jaarbasis. Vaak verdient u de investering al binnen drie tot vijf jaar terug.

Wat is isolatie?

Isoleren is het proces van het aanbrengen van isolatiemateriaal in een gebouw om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie te verbeteren.

Door te isoleren kan warmte nog maar amper naar buiten ontsnappen, waardoor de verwarmingskosten worden verlaagd en het binnenklimaat comfortabeler wordt. Isolatie kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende materialen zoals URSA glaswol, EPS-parels, cellulose en Plixxopol HR++ isolatieschuim.


Deze materialen gebruiken wij:

 

Plixxopol - HR++ Isolatieschuim

Plixxopol isolatieschuim is een type isolatieschuim met een hoog rendement. Dit isolatieschuim kan worden gebruikt voor het isoleren van muren, daken, vloeren en andere oppervlakken in een gebouw. Plixxopol biedt een efficiënte manier om energie te besparen en de energierekening te verlagen, omdat het de warmte binnenhoudt in de winter en buiten houdt in de zomer.

Het isolatieschuim is gemaakt van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare materialen en heeft een hoge isolatiewaarde. Het schuim is sterk, flexibel en licht van gewicht, waardoor het eenvoudig kan worden aangebracht op verschillende oppervlakken en vormen.

Cellulose - Minimale milieu impact

Cellulose is een isolatiemateriaal dat wordt gemaakt van gerecycled papier en karton. Het materiaal wordt behandeld met brandvertragers en insecticiden om de isolatiewaarde te verhogen en de levensduur te verlengen. Cellulose wordt gebruikt om muren, daken en vloeren te isoleren.

Bij het isoleren van een woning met cellulose wordt het materiaal losjes in de ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Cellulose kan ook worden aangebracht door het materiaal in matten te persen en deze vervolgens tussen de wanden of onder de vloer te leggen. Het materiaal vult alle kieren en gaten op en zorgt voor een naadloze isolatielaag.

Omdat cellulose-isolatie uit papier gemaakt wordt, betreft het een grotendeels plantaardig product met een minimale milieu-impact.
Het heeft diverse strenge milieucertificaten (FSC, NaturePlus, DuBokeur 1).‍ Daarnaast heeft het een hoge isolatiewaarde en is het effectief in het verminderen van warmteverlies. Cellulose is ook zeer brandveilig en rotbestendig.

 

EPS parels (HR++) - geëxpandeerd polystyreen

EPS-parels zijn kleine bolletjes gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Een materiaal dat bekend staat om zijn lichte gewicht, isolerende eigenschappen en waterbestendigheid. EPS-parels worden gebruikt als isolatiemateriaal om de thermische isolatie van muren, daken en vloeren te verbeteren. EPS-parels zijn waterafstotend en kunnen niet rotten.

Om dit te bereiken worden de EPS-parels in de holle ruimtes tussen de muren, onder de vloer of boven het plafond geblazen. Dit gebeurt door middel van een speciale machine die de parels door een buis naar de gewenste locatie stuurt. De parels vullen dan de ruimte op en zorgen voor een gelijkmatige isolatielaag.

Ursa Glaswol (HR++) - Ademende isolator

Ursa glaswol is een HR++ isolatiewol. Door de eenvoudige verwerking is deze uiterst effectief voor je woning. Natuurlijk spreken we hier ook over een product dat onder alle omstandigheden nog steeds de woning laat ‘ademen’.

Met een Lamba Waarde van 0,034 W/mK maakt het Ursa een sterke isolator. Een bijkomend voordeel is dat dit zelfs een akoestisch comfort met zich meebrengt. Zo zullen geluiden van binnen van buiten gedempt worden.

Bekijk de website van Ursa of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek inplannen

Een adviseur komt graag bij u langs! Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Eerlijk advies. Is isoleren voor u niet interessant? Dan geven we dat eerlijk aan.
Gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor advies, niet voor een verkooppraatje.
Scherpe offerte. We kijken graag voor welke subsidie u in aanmerking komt.

*